Ela41 Kızımın strsı var kortuk altı ayes olcerle olcturmuyo korkuyo aglıyo temazsız ates olcer almak ıstıyorum ınternete baktım ama karar veremedım hangı markaıyı dıye kullnıp memnun kalan arkadaslar marka yazarsanız sevınırım
idil1990 Ela41 bende surda bekliyim baby plus ve kalem gibi olan var ikisinede guvenemiyorum ne alicaz bende saskinim. Surekli farkli cikiyor. Hatta doktorum temassizin fazla cikartigini soyledi 🤦♀️ kulaktan mi alsak ne yapsak bilemiyirum
Sumeyye_34 Ela41 İlla markalara çok para vermene gerek yok canım. Ben birinin önerisiyle trendyoldan indirimde temassız aldım şu her mağazaya girerken kullandıkları varya sık sık gördüğümüz ondan. Gayet güzel ve doğru ölçüyor ben memnunum.
Ela41 idil1990 valla benımkı huysuz kulaktan hıç ölçturmez cnm oyuzden temazsız baktım karar veremedıminsallah daha onerısı olanlar yazar
zeynepalp Comedones temassız aldım daha bugün geldi. Gayet iyi görünüyor, yorumlarda olumsuz bişey De okumadım. Fiyatı da uygun 130 liraya aldım. Evde loobex alından ve kulaktan ateşölçerim vardı şu an fiyatı 260 TL bunun iki katı Hiç memnun değildim ondan.
Merve_Mila Medisana kullanıyorum. Temassız ve her ölçümde dogru gosterıyo. Ayrıca sessize alma ozellıgı var gece ates olcerken sessızde kullanıyorum mınıgım uyanmıyo. Tavsıye ederım 😊😊 (e bebekte şuan tükendi gösteriyo temassız yeşil beyaz renkli )