[silindi] Oğlum 2,5-3 aylık olunca ne emerek ne sallayarak uyumuyordu.Sanki kordonda hep yürümeliyiz arabasında gezmeli… Evde bebek arabası açık, anakucağı takılı ileri geri ileri geri sen de 1 saat ben diyim 5 saat… Durdurur alırım zınk açar gözünü… Lohusayken 17kg, ondan sonra da bi 10-12 kg verince bu uyku mevzusundan filan şaftım kaymıştı.
Bir zaman baya bi böyle gitti,gerçekten kimse çare olamadı.Sonra bi zaman emerek uyumaya,bi zaman ayakta sallanarak filan devam etti.
18-19 aylıktı, hadi oğlum kitabına bakalım kediler de uyumuş bak ay çıkmış güneş gitmiş vs diye diye, her akşam gene aynı rutinleri yaparak ben yanına uzanarak emmeden sallamadan 1 ay uğraştım. Şimdi akşam olunca yemekten sonra babasıyla 1 saat filan oynar.Sonra odasında kitap bakarız, sonra uyur. Şuan 22 aylık. 2 aydır böyle.
Tünelin ucunda ışık var. Ben bi ara 5 sene filan sallayacağım sanıyordum 🤷🏻♀️😂
Farklı şeyler deneyin muhakkak zamanına göre bulursunuz.
tamamen karanlık ortamı ilk 4 ay sevmişti/loş ışık ve sessiz ortamı 6-10 ay zamanı sevmişti. Ninni hep sevdi ama ninniyi ben uydurdum 😂
Bir de uyku arkadaşı tavşanı var Bubu, 1 senedir adı bubu 😂 Onsuz asla uyumazdı sallasam dahi.