Selen61 Balkizinannesi18 9500 kilo 77 cm oğlusum yerine durmuyor ki bu aylar böyle hareketli demek ki bütün evi aksama kadar geziyor emekleyerek tutunarak çok şükür ek gıda da sıkıntı yaşamadık 😊
Nnnnn Balkizinannesi18 yorumları okuyunca biraz da olsa modum düşmedi degil benim bebişim zar zor 7 kilo oldu boyu 2 aydan beri gitmiyoruz saglık ocagına bilmiyorum
As1ioz Balkizinannesi18 sadece mama yiyordu 2 aydr zar zor yedrmeye calısıodum suan mamayı sabah yiyor geri öğünler hep ek gıda asla mama içmiyor ek gıdayı sevdi
Esootmlak Poncikkbebe benimki de öyle ayda 200 300 gram alıyor hiç bişi seçmez Boğaz’ı da kuvvetli . İki haftadır tutunup kalkıyor iki aydır emekliyor bende ona yoruyorum çevremde kim görse bu kadar hareketli çocuk görmedim deyip modelini bozuyor 🤦♀️😊
Rumeysa34 Biz çok hareketliyiz ve türlü kilo alamıyoruz 8100 gram iştahı yok sürekli bir şeyleri keşfetme peşinde azıcık emiyor tek meme olarak bırakıyor çok şükür sağlığı yerinde ama azıcık kilo alsın çok istiyorım 😢
Balkizinannesi18 Nnnnn her bebeğin gelişimi farklı olur diyolar canm. Takma bence. Ben ne aralıkta oluyolardiye merak ettm sadece
CankizimRavzam Kızlar rica etsem günlük beslenme tablonuzu yazarmisiniz banada fikir olsun 😊😊 şimdiden teşekkür ederiz 🥰