Betul00 Merhaba anneler. Bebegimin son 2 günde yuzu kasiniyorm emdikten sonra yuzunu hep sürtüyor kiyafetime ve huzursuz kendide çiziyor yuzunu..neden oluyor basina gelen varmi? Doktora goturecegim ama onceden bilgi almak istiyorum..
DuyguYldz Betul00 benim oğlumda öyle elleri sürekli yüzünde emdikce sonra gazını çıkartırken omzuna sürüyor ama bizimki uyku belirtisi uykuya dalma doğumda yapıyor acaba sizinki de öyle bişey olabilir mi
DuyguYldz Betul00 benim oğlumda öyle elleri sürekli yüzünde emdikce sonra gazını çıkartırken omzuna sürüyor ama bizimki uyku belirtisi uykuya dalma doğumda yapıyor acaba sizinki de öyle bişey olabilir mi
habibe_omerasaf Betul00 benim oğlumda aynı yedikten sora yüzünü ve başını kaşıyo sürekli ve kurulukta var yüzünde. Bir hafta önce doktor seba med verdi pek ise yaramadı🥺
Betul00 Olabilir evet genelde emdikten sonra ve uyku asamasinda.. Neden acaba oluyor bilemedim Ece06 DuyguYldz
Betul00 Banada mustela vermislerdi. Biraz cildini yumusatti ama devam ediyor gene .. :/habibe_omerasaf