Ddemirkiran Kizlar 4.5 aylik ikizlerime kasik mamasi baslamak istiyorum ama nasıl yapilir bilmiyorum bana anlatabilir misiniz
Zeynepaysimam Ddemirkiran size tavsiyem instagram da bu çocuk aç kitabı satılıyor benim kızım 4 aylık bizim ek gıdaya var daha ama bende alacağım çünkü acaba ne yapsam diye düşünmekten kurtarır diye düşünüyorum 😊
G_ADAN Ddemirkiran hipp in kaşık mamalarını kullanıyorum 4.ayd basladım tavsihe ederim hepsi cok iyi.
Ddemirkiran Zeynepaysimam bu hipp ya da hero baby ya da ari mama var ya onlar ile baslasam mi acaba . Cunku sutum yetmiyor artik
Cmrmt Kasık mamanin nasil yapilacagi yazıyor üzerinde. Dış döneminde 2 ay kızım kasık mama haricinde hiç bir şey yemedi. Bizim kurtaricimizdi
Cmrmt Ddemirkiran dediğim gibi bizim kurtaricimizdi kasık mama o da olmasa ne yerdi bilmiyorum. Dış döneminden sonra eski düzenine döndü ama o 2 aylik süreçte (biz 2 ayda 18 dis çıkardık ) sadece kasık mama yedi.
Ecocan Cmrmt kasik mama dediginiz ne cnm ben bilmiyorum da ben bu aksam hero baybinin gece olanini aldim 5 ay 2 gunluk bnmde sutum yetmiyo sanirim
Cmrmt Yok canım kasık mama yazmaz heralde. Princli ballı falan yazar. Kutuda satılır eczane de ya da marketelerde satılır sorarsan gösterirler. İçeriği değişik değişik oluyor seçersin kendine gore
AselMeva Aptamil sütlü pirinçliyle başlayın üzerinde 4.aydan itibaren yazar zaten çok koyu değil hafif koyu yapın 👍🏻