Wommy Ne yapacağım bebeğim gece uyku arası güzel emiyor onun dışında doğru dürüst emmiyor memeyi alınca ağlıyor bırakıyor ne yapacağım
Merve-miray Wommy Benim kızım da çok emmemeye başladı. Sürekli etrafa bakma çabasın da. Bi küçücük ses duysun anında ağzında memegimle kafasini döndürüyor 😄 7 eylül de 4 aylık olacağız 🙂
Melisa_c Wommy bizde 3 -aylık olacağız aynı problemi yaşıyorum bende ayaga kalkıyorum dolanırken emdiriyorum ninni söylüyorum kısacası şekilden sekle girip zorla aldırıyorum
Asafbugra Merve-miray naptn canım dün 4 aylık oldu benim oğlan aynı bende de öyle sürekli etrafa bakıyor uyku sorunlarımız başladı yatakta dönmeler emekleme çabası başladı ne yapacaksak
Aci Merve-miray aynisi vallaha emzircem diye basini kaldirip duruyorum surekli sekilden sekile girip oraya buraya bakiyo bide kucagimda karnını yukari kasacak sekilde kivriliyo( sanirim anlatabildim😅) bide 4 ay 4 gunluguz
Merve-miray Asafbugra Aynen valla yormaya başladılar 😄😄 gündüzleri çok uyumuyordu şimdi daha çok zor uyutuyorum 😏 haftaya aşımız var nasıl ağlarlar 🙄
Merve-miray Asafbugra 2 aylıkken 3 tane oldular ya 4. ay aşıların da 2 taneden korkmuyorum. Ama yinede canı yanacak diye üzülüyorum
Merve-miray Aci Benimki göğsüm agizindayken kafayi çevirmeye çalışıyor nasıl acıyor 😄 ama iyice tatlandılar😍😍 uzattığım biseyi hemen almaya çalışıyor minnoşum benim🤗