Naneyapragi 5.5 aylık bebeğim var gündüzleri bir hafta önceye kadar uzun uykuları olurdu bir haftadır 40.dakikada kurulu saat gibi uyanıyor ve çok mızmız. Bu aylarda bebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor ve uyku aralıklarınız kaç saat ?
Deletedmom348 Naneyapragi 5 ay 17 günlüğüz canım bir buçuk aydır gündüz gece düzensiz. Gündüz uykumuz yok. Gece de saat başı kalkar.
Erenmm Naneyapragi 5 aylığız gündüz en uzun uykumuz yarım saat günde üç defa uyutmaya çalışıyorum ama bazen bir defa uyuyor bazen üç bazen iki valla hiç uyumuyor
Naneyapragi Sidal deli gibi uyumak istiyor ama uyuyamıyor uyusa da da kısa kısa uyuyor umarım geçicidir🤦♀️
Naneyapragi Deletedmom348 gece uykumuz iyi çok şükür ama gündüz nefes aldırmıyor artık sürekli kucak istiyor bir de
Erenmm Naneyapragi aynen benimkide bide mama içiyor onu bile zor içiriyorum sürekli dönmek istiyor yanımızda biri olursa ona bakıyor iştahıda azaldı gibi ya sizinkinde nasıl iştahı
Sumeyyelan Naneyapragi gündüz uykularımız azaldı yarım saat uyur günde 2 kere gece şükür sorun yok 9 da uyur 3 e kadar acıkır kalakar emer geri uyur
Naneyapragi Erenmm memeye aşırı düşkün olmaya başladı açlıktan değil sürekli temas istiyor kendini yenidoğan zannediyor galiba🙄
Sumeyyelan Naneyapragi gündüz den çok gece uykularına çok uğraştım şükür 1 aldır düzen oturdu bakalım ama bebekler her dönem büyüdükçe değişir tabi
ant331 Naneyapragi yaaa yeminle bu site çok faydali. Kızımla ne yaşıyorsam pat karışma çıkıyor. 6 ya girdik ek gıdaya başladık. Bir tane de diş çıktı. Gündüz uykusu bir buçuk iki saat olurdu şimdi yarım saat uyumasiyla uyanması bir oluyor. Üstüne huysuz bitirdi beni. Kucaktan inmek yok. Herşeye ağlama modu.
Naneyapragi ant331 kendimi okudum desem. 5ayla birlikte 2 alt dişimiz çıktı gündüzleri 2-3 saat uyurdu ben uyandırmaya giderdim. Bir haftadır saate bakıyorum 40.dk da yanına gidiyorum uyanmış oluyor şaşmaz. Evet insan aynı şeyleri diğer annelerin de yaşadığını görünce yalnız olmadığını anlıyor canım 😊