cansuaydin Gul1903 ay inan bilmiyorum eridi sanırım kendi kendine.. ama çok şükür acısız agrisizdi o süreç hiç hissetmedim.. canim doktorum 💘
Gul1903 ozlemikka 40 güne kadar sürebiliyor demekki iç dikiş diyorlar öyle birşey varsa bile ben görebilir miyim bakınca bilginiz varmı çünkü doktorum estetik dikiş attım dedi kaç dikiş var söylemedi bana
ozlemikka Gul1903 evet bana da aynisini dedi. zaten disardan estetik. icerdeki de tuvalette anlasiliyor düştüğünde eline geliyor hatta
Pasamm14 Gul1903 iç dikişler görünmez canım katkat dikiyorlar zaten sadece dışarıdaki dikişlerin düştüğünü görürsün içtekiler fark edilmiyor 😊
Gul1903 Pasamm14 ya 40 güne düşmemiş olursa diye korkuyorum bize 6 hafta ilişki yasak dedi korkuyorum açıkçası ya sorun yaşarsam düşmeme ihtimali olursa diye 🙄
Pasamm14 Gul1903 40 günde toparlamış olursunuz mutlaka ama ilişki konusunda bisey diyemem dikişleriniz toparlanma bile siz kendiniz toparlamis olmalısınız 😊
Gul1903 aralik31 ne güzel inşallah benimde düşmüştür 37 gün olduk bizde düşmüş olması lazım artık dimi 🤗
aralik31 Gul1903 düşünce farkediliyor ztn kuzum ip gibi bisey oluyo bnim hep tuvalet kağıdına dusuyordu☺