Slcn42kurt Anneler acaba göbek bağı kaç günde düşer bugün 10gün oldu daha düşmedi hava almadığı için olabilrmi😔
baybyumusak Slcn42kurt canım strese girme 3 hafta içinde düşer diyor doktorlar ama her bebek farklı. Mesela benim bebeğimin göbeği 31. Gün düştü
baybyumusak Slcn42kurt temizle etrafını kurula. Enfeksiyon olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Ben banyoda yaptırdım tabi 1 ay bekleyemezdim
Mucizebebegim8 Slcn42kurt havayla alakalı olduğunu sanmıyorum aralıkta doğum yaptm 3.gğn düştü kalın giydirdim alt açma dışında açık kalıp hava almadı. Sağlık ocagındaki ebenle görüşüp muayene ettirmeni öneririm.
Kadervural Slcn42kurt göbek deligi ustte kalsin bezin islatmayin 10 15 gunde duser ertesi gun dus aldirin ve sonrasında biraz kan olabiliyor bizde kuru gibi vardi
brokoli bebegiminki 3. sabah dusmustu, neyegore bilmiyorum ama her bebekte farkliymis. mikrop kapmadikca sorun yok bence, temiz tutun, bezin altinda kalmamasina ozen gosterin, kuru tutun.
Slcn42kurt teşekkürler🙏 biraz olsun rahatladım 🙂enfeksiyon gibi bişey yok zaten çok şükür ama geç oldu diye endişelenmiştim
brokoli Nilinannesiii bit kadar minicik kuru kan gibi biseyler bebegimin gobeginden de cikiyordu o gunlerde. elinizle dokunmayin. pamugu baticonla islatip silin gobek deligini, pamukla narin narin ıslatarak baticonla yumusatin, o zaman pamugun kenariyla cok rahat aliniyor onlar. normal tabi. cok kurcalamayin. baticonla temizleyin, elinizi surmeyin