Emin_e Edauu benimki 6 aylikken basladi simdi biraz azaldi sanki ilk basta cok yapiyordu en son isirdi ayagini agladi vazgecti sapsirik😂
Edauu Kubra_2019 ay yazamamısım kızım kucagımda diye ne zaman ayaklarını tuttu bebekler demek istedim 😅
Mom9 Edauu tabi ki normal :) daha ağzına götürüp yalayıp yiyecek 😅 bir ay falan anca yapıyolar zaten sonra bırakıyolar
Edauu Mom9 ben 4 ayı sonu diye okumustun bizimde 4 ayına giricek tutmaya calısıyo canım ondan sordum 🤭
Balkzm_0604 Mom9 ayyy hemen o günlere gelsek ne olur yaa çok tatlı oluyor lar Haftaya cuma 3 ay olacak kızım 🌸🥰 O günleri görürmüyüm diyorum da
Mom9 Edauu geceleri iki kere uyanırdı emmeye o zamanlar. maşallah bizimki doğduğundan beri uykusu olan bi bebekti hep. şimdi 1yaşında gece beslenmesini kesti kendi bazen su içmeye uyanıyo 😊
GramPozitifBakteri Edauu aynen benim de çok hoşuma gidiyo :) bir bazen dengeyi sağlayamıyo devriliyo birlikte gülüyoruz :))
Biranne91 Aayyy bir an önce o günlere gelmek istiyorum. Haftaya Perşembe tam 3 aylık olacak. Acaba ne zaman yapmaya başlar 😍😍