Sahra0705 Arkadaşlar bebeğim 4 aylık fakat sütüm yetmiyor mama vermek zorunda kalıyorum daha da çok küçük ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?
cydcvk Sahra0705 canım benim çok sıcak suda duş alıp masaj yapıyorum ben. Sabahları tahinnpekmez mutlaka yiyorum 5 litre su içiyorum ve karpuz çok yiyorum. Kimsem yok yemek yapamıyorum beslenemiyorum doğru düzgün bence bu işin sırrı su içmek. Ayrıca gelmezse de gelmesin mama yiyen çocuk ta gayet sağlıklı büyüyo şimdiki mamalar anne sütüne çok yakın. Bebeşinizin keyfini çıkarın🦋
Woody Sahra0705 sağdıgınız makina da önemli. Manuelse çok çok az çıkabiliyor mesela. Bestlak damla kullanıp bol bol su için.. Her fırsatta uyumaya çalışın ☺️
Sahra0705 Selin39 süt artıran ne önerebilirsiniz benim kistim vardı rahimde 5.5 cm ondan dolayı doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım oda azalttı şimdi de arttırmak için neler yapabilirim ne yiyebilirim içebilirim 😔😔
Momkids Sahra0705 valla bulgur pilavı benim direk arttırıyor canım dene sende tavuklu yapıyorum suyuna da bulguru demliyorum
Selin39 Sahra0705 canım uzmanlar alkolsüz malt içeceği, humana stil tea çay, şuan mevsimi değil ama boza, ve bol su öneriyor.. 🙏 bunları bir dene canım inşallah artar sütün
S_ozlem Sahra0705 dogum kontrol hapi sutumu azaltiyomus? Ben emzirirken kullanilabilen dogum kontrol hapini iciyorum
Sahra0705 cydcvk deneyeceğim mutlaka çok teşekkür ederim mama da iyi aslında ama anne sütü ne bileyim üzülüyor insan işte 😔
Elam34 S_ozlem ismi ne acaba ben de cok merak ediyordum emzirirken kullanilabilen var mi diye doktorunuz mu onerdi
Erhataaref Sahra0705 rezene de alip kaynatip icebilrisn cnm hem sutu arttiriyor hemde gaza iyi gelir sancıya
Deletedmom329 Maddi boyutunu dusunmuyosan,ona uzulmuyosan mama ver ve uzulme lutfen. Benim esim hic anne sutu almamis. Yufka ekmege seker atip islatip oyle beslemis kaynanam yokluktan. İnek sutu dahi yokmus. Mama zehir degil. Strese girmeyin
Sahra0705 Deletedmom329 maddiyatında değilim canım bebeğim sağlıklı olsun yeter ama hep anne sütü daha sağlıklı Felan dedikleri için insan yinede bir nebzede olsa mamadan uzaklaşıyor ama veriyorum mecbur bebelac gold kullanıyorum
Rumeysa-Y Sahra0705 canım bende 4 aylıkken mamaya başladım hem mama hemde beni emdi üzülme bebeğim doysunda ac kalmasından iyidir çok şey söyleyen olacak kulak asma. Mama verme vs.. mama verdiğini kimseye söyleme bile çünkü herkes çok biliyormuş gibi konuşuyor bebeğinin dilini senden başka kimse bilemez 🤗
Sahra0705 Rumeysa-Y valla kimseye demiyorum eşimde sürekli beni motive etmeye çalışıyor sağolsun annemlere dahi demedim demeyi de düşünmüyorum iaçıkçası dediğin gibi cidden üzmekten başka bir işe yaramıyorlar