patitoo Ayzaaaa2906 hiç alakası yok canım sadece saatleri sen ayarlamalısın zaten onlar gündüz az uyuyor genelde benim kızım yarım saat en fazla gündüzleri, dayanamazlar zaten uykusuzluğa
benim-kalbim-o Ayzaaaa2906 Hiç alakası yok canım benim tam tersi gündüz uyumadığı zaman gece sürekli uyanıyor ama gündüz uykusunu aldığında akşam deliksiz uyuyor 2,5 aylık bebeğim
sinemin Ayzaaaa2906 benimde bebeğiM 2 aylık sabah 6-11 arası uyanık 11 de uyuyor 1 de uyanıyor 5-7 arası yine uyutuyorum 7-9 uyanık 9 da bi uyuyor sabah 6 ya kadar tam tersi uyuması lazım geceleri de kendim 2 kere uyandırıp emzirşyorum geri uyuyor
Elifaydn Alakası yok canım benim kızım gündüz uyusa da uyumasa da akşam 9-01 arası mutlaka uyur , uyutmazsam huzursuzlanıyor
Ayzaaaa2906 benim-kalbim-o nasıl uyku düzeni oluşturdunuz böyle bizimkide 2 aylık geceleri 2 saatte kalkıyo
benim-kalbim-o Ayzaaaa2906 Bazen bizimkinde de oluyor gündüz uykusunu almadığı zaman gece 1 2 defa uyanır emer yine uyur ama gündüz uykusunu almışsa 4 5 saat hiç uyanmadan uyur acıkınca kalkar sadece
Arass0407 Benim bebeğim 2 aylık olacak sabahtan beri hiç uyumadı ne yapsam da olmadı çıldırıcam artık kolik bir bebek gazını da çıkardı açtı mama da verdim kakasını da yaptı niye uyumuyo anlamıyorum ayağımda sallıyorum şuan