Mom93 Bebeğim 4 ay 3 günlükken 7200 kilo 65 cm di bugün 4 ay 15 günlük tam olarak tarttim 7500 kilo 66 cm olmuş. Kendim tartiyorum ve metreyle olcuyorum boyunu sizce az mı 13 günde 300 gram bebeğim geceleri saat başı uyanıyor sütüm mu yetmiyor acaba ya.
Mom987 Mom93 13 günde ise çok iyi. Sık uyanmasının milyon sebebi olabilir. Ses duymuştur sıcak olmuştur alışkanlık olmuştur. Emerek uyuyorsa bir sonraki uyku evresi için memeyi istiyordur yada sallanmayı nasıl uyuyorsa. Damakları kaşınıp ağrıyodur. Dışardan ses duymuştur. Gibi gibi.
Mom93 Asyaaihsnser Kız Allah etmesin de zaten görsen bu mu yedi buçuk kilo dersin hiç belli olmuyor kilosu
Mom93 Mom987 sanırım hepsi bir arada elleri ağzında surekliii. Genellikle sessiz ortamda uyumaya alıştı çit çıksa uyaniyo ama sessiz olmaya çalışıyorum. Bu arada sallanarak uyuyor memede uyuyo yerine koyuyorum hafifte sallıyorum ona mi alismistir ay nasıl biraktiririm ben bunları
Mom93 Selin39 Sadece anne sütü bebeğim hiçbir mamayı kabul etmedi olaki sütüm azalsa neyle beslerim bilmiyorum
Serpil123455 Mom93 benim bebeğim doet ay sekiz günlük mama aldigi halde gece gündüz sürekli uyanıyor doymadigindan değil bence atak falan diye düşünüyorum