Drkgrss Kızlar bebeğim 1 aylık , 60 cc mama yiyor ama youtubedaki bir doktor 150 cc yiyeceğini söylüyor sizin bebekleriniz ne durumda? Saat başı uyanıp emmek istiyor zaten sanırım az yedği için ama kendisi ağzından çıkarıyor ve bidaha almıyor
NilsMomm Drkgrss 150 cc ne demekkk..çok fazla.benim bebeğim de 6 haftalık 60 CC veriyorum bir de meme veriyorum yetiyor.zaten ağzından atıyorsa istemediğini gösterir o durum.bizimki de doyunca dudaklarını buzuyo ve asla almiyo biberon veya memeyi
Aysukk Drkgrss o sizin bebeginizle alakalı hiç kimseyle kıyaslamayın kimisi üç saatte beslenir120 yer kimisi saat bası 60 alır siz kendiniz bebeğinizin isteği doğrultusunda ayarlayacaksınız
balkabagianasi Drkgrss mama kutularında yazıyor güzel anne 1 aylık bebek 60 veya 90 cc diye hatırlıyorum 🌀150 çok fazla
Ozkelebek 150 çook fazlaaaa benm bebeğim 3 aylık ben 60 cc veriyorumm üzerine meme. Arkdaşımın bebeği 6 aylık o bile 120 içiyor😮
Annee27 Bnm bebegim 24 gunluk 60 cc ancak yiyor ama saat basi yada 2 saate yakin hep istiyor bazen 30 cc veriyorum cunku hep 60 cc verincede agzindan ve burnunda gelircesine kusuyor her defasinda beni korkutuyor bogulma durumuna geliyor azaltiyorm istemesine ragmen 150 cc versem neler olur dusenemiyorm ama.her bebek bir degildir sen kendi bebegine gore hareket et benm bebegim tam 50 cc ile doyuyor
sed Bir yerde okumustum mamasini kilosunu 56 ya bölerek bulabilirsiniz kac cc oldugunu. örn . 6 200 kilo ise 110 cc icebilir.
Meva_ Drkgrss sanırım bebekten bebeğe değişiyor. 2 aylık benimki 90 cc bazen 100 . Hatta yariisni içip bıraktığı da oluyor zorlamiyrm yoksa ağzından fazlasını çıkarıyor
Balkzm_0604 Drkgrss beni. Kızım 3 ay olacak cuma günü 3 sattae 120 içiyor 1 aylık bebeğe 150 fazla geldi bana ama bilemicem
Gulo2763 Drkgrss sadece mama ile besleniyor benim oğlum 3 ay 1 haftalık 2 saatte bir 120 ölçek yiyor bazen iki buçuk 3 saat bekliyor bazen 2 saatte bir istiyor 1 aylık bebek için 100 150 çok midesi çok geniş olur dikkat et mamanın hazmi zordur
minikailemmm mhr2020 bizimkiler de geride mi kaldı ne sanki bizde 120 zor bitiririz normalde 150 felan olması lazım
Bbalyedi mhr2020 merhaba çok olmuş ama yazmak istedim şuan sizin bu döneminiz geçmiş ama benimki de öyle 120 den fazla yemiyor
minikailemmm Drkgrss asırı fazla mama obez yapar yiyo diye sakın artıemayın onun 4 5 aylık olunca 150 içmesi gerrk anne sütü olsa sonsuz sınırsız içsin
CigdeminMevasi Drkgrss kızım 1,5 aylık 90 cc içiyor hatta bazen 120 içebiliyor gündüzleri ama bnmkide emdiğinde sık aık emmk istiyor saat başı