eslemsiii Merhaba kızlar bebeğimin süt ve süt ürünleri et, balık, tavuk alerjisi var emzirdiğim için bu gıdaları bende tüketemiyorum sizler kendiniz için takviye edici Supradyn ya da pharmaton falan kullanıyor musunuz ?
Rzgr eslemsiii supradyn suda eriyen tabletlerden kullaniyorum. Emziriyorum ama oglumun alerjik bir problemi kalmadi. Alerji donemimizde kullanmadim. Doktorunuza bir danişin.
Hemanjiomluminik eslemsiii ben kendim için ocean c vitamini kullanıyorum bir de apitera tek sıkımlık ballı karışımdan içiyorum
Hilaliahmer eslemsiii içeriğinde ginseng olduğu için önerilmediğini biliyorum. Ama hamile kalmadan önce pharmaton kullanmıştım çok iyi gelmişti, yorgunluk, uykusuzluk hiç yaşamadım. Az uyku ile gayet enerjik hissettiriyor ama düzenli kullanmak gerekiyor.
Kayracnm eslemsiii canım onlarda ginseng var kalp sorunun varsa kullanamazsın enerji veren odur ben emziren anne için I mom latte kullanıyorum çok memnunum
Dn123 Rzgr enerji verdiği doğru mu yani enerji konusunda bir ekstra si var mı. Ben aksama doğru pertim cikiyor da ise yarıyorsa bende alayim
Rzgr Dn123 gercekten yariyor. Bende pek umutsuz almistim ama. Iyiki almişım. Genellikle sabah kahvaltidan sonra iciyorum cok yorgun uyandiysam.
Dn123 Rzgr valla her sabah ayaklarımı yere basamıyorum o kadar ağrıyarak uyanıyorum bende alayım bari
eslemsiii Rzgr bi kullan dedi bi kullanma dedi bi araştırmak lazım dedi 🤦🏻♀️ tıp fakültesini okumamı istedi sanırım☺️
eslemsiii Hemanjiomluminik ocean bendede var ama hem tadı kötü hem sanki yetersiz gibi geldi bana 🤷🏻♀️
Kayracnm eslemsiii canım biz yeni atlattık 9 ay çektim ben çok zordu alerji mamaları filan ama zaten bunu bana kızımın doktoru yazdı güvenilir 👍