Gulnar Merhaba anneler..bebegim oskuruyordu..burnu tikanikdi.Doktor az balgam oldugunu soyledi Prospan surup yazdi..bebegim ishal olmaya baslati neden oldugunu bilmiyorum.ilac vere bilirmi?kullanan varmi prospan?
Yagiz1616 Gulnar ben büyük oğluma çok kullandım çok iyi bir şuruptur bebeğede yeni verdi doktorumuz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ishal hastalığından olmuştur bence
Semreli Bizde kullandık yaklaşık 1 hafta hiç bir sıkıntısı olmadı çok memnun kaldım prospektusunu bi okuyun isterseniz yan etkileri yazar
Marufffff Bende sürekli kullanıyorum aynen bitkisel olduğu için çok memnun kaldım geçmiş olsun bu arada iyi olur inşallah hemen
Minikkusunannesi1 Bizim oksurugumuz yok sadece burun tıkanıklığı var acaba onun için de versem geçermi bize doktor öksürük olursa alın demişti almıştık ama öksürük yok sadece burun tıkanıklığı versem mi bilemedim 🤷🏼♀️
Ysmnege Minikkusunannesi1 hayır prospan sadece öksürük şurubu vermeyin,burun tıkanıklığı için sadece serum fizyolojik ile temizleyin
Gulnar Herkese cok tesekkurler.biz yabanciyiz..Turkiyede hickimsemiz yok. Cok tesekkurler yardimci oldunuz.