balcicegin_annesi Kararsız kaldım ikisini de 2 yaş altı kullanabiliyorlarmış kızım ishal oldu Çok huzursuz oluyor dünden beri sanırım sancılı oluyor doktoru bir şey yazmamıştı dengesiz şimdi eczaneden hangisini alsam kullananlar hangis daha iyi
Kirpapatyasi balcicegin_annesi canım minafeni kullandım gayet iyi calpolun yerine yazmisti doktorumuz
MuhammedAmine balcicegin_annesi oğlum ishal olduğunda doktor bize zinco çinko içeren şurup veriyor . Dediklerinizi duymadım oğlum 20 aylık ilk 8 aylıkken kullanmıştık . Ağrı kesici olarak calpol veya dolven şurup . Bunların hepsinde doktor yazmalı arayıp danışın
balcicegin_annesi Kirpapatyasi calpol vardı bende ama etkisi yok kızım 2 yaşında agrısı sızısı sancısı olunca aynı sanki su vermiş gibi yaramıyor veriyorum 1 tatlı kaşığı o akşam uyumuyor yine aynı yani
balcicegin_annesi MuhammedAmine kendi doktoru tatildeydi başka doktora götürmüştüm geçiştirdi bende sinir oldum neyse kesi doktoru gelince götürürüm en iyisi calpoş kullandım etki etmedi hala aynı çok üzülüyorum eli ayağı sürekli doğum keçi boynuzu özü pekmezi veriyorum bayadır ama detaylı test yapılmalı diye düşünmüyorum acillerde işe yaramıyor vakalardan dolayı boş boş götürmeye korkuyoruz zaten