Acemi_ogretmen_annee [bilinmeyen] o zaman 👉🏼 eolo yayınları gölde yaşam - çiftlikte yaşam Aç tırtıl Eğer mutluysan yüzünden okunur müzikli kitap benim şarkım Bebek dokun öğren - oyun zamanı Bebek dokun öğren - iyi geceler Hareketli kitapların tüm serisi kalın kağıttan yapılmış.
NAZENDEM Yavuztalha cok faydali bi post;) tam bana gore. bende okuyorum dort bucuk aylik kizim. bu aralar daha çok okuyorum. ama kendi okudugum kitaplari okuyorum zevkle dinliyor alip agzina goturmek istiyor
Yavuztalha NAZENDEM aynen o ağıza götürme hepimizinkinde var. Dönemsel davranışlar. Biz gayretle okumaya devam etmeliyiz. ☺️
Mermaid ask new yorktayim ben😊1,5 yil olacak geleli oyuzden pek bilgim yok 😊tesekkurler bir arastirayim bende
ask Mermaid rica ederim bizde 2 yil oldu geleli. Ben instagramda amerikali anneleri takip ediyorum onlandan cok sey ogrendim 😊 varsa instagram hesabiniz tavsiye ederim. Oglumun dogum tarihine yakin dogum yapanlari tercih ettim iyi oluyor 😁
Mermaid ask tesekkurler bakarim bende,ben facebookta gocmen anneler var onlari takip ediyorum cok sey ogrendim kendilerinden🙏🏻 Bende size onlari yavsiye ederim😊
ask Mermaid Tesekkur ederim facebookta Charlotte moms grubunu takip ediyorum ama gocmen anneleri bilmiyordum bakicam ilk firsatta