Osmnn_457 Selam anneler normal doğumdan kaç gün veya kaç hafta sonra kendi kilolarınıza döndünüz şuan bebeğim bi haftalık oldu emziriyoeum ama benden çok fazla kilo gitmedi bu süreçi hızlandırmak için napmalıyım
Ruveyda98 Osmnn_457 iki buçuk ay önce doğum yaptım hamile kaldığımda 53 kiloydum doğuma 83le gittim 30 kilo aldım ve şu an 70 kiloyum 13ü gitti
ZeynepGdum Osmnn_457 ben hamilelikte 5.5 kilo almıştım doğumdan 1 gün sonra 6.5 kilo gitmişti emzirme sürecinde de gazlı bir bebeğim olduğu içinde 4 kilo daha ekstra vermiştim. Ama ben karbonhidrat ve paketli gidalar yememeye dikkat ettim hep
Erenkbra Osmnn_457 canım ben dogum yaptım sabah cok erken oldu dogumum dogumdan ıkı uc saat sonra yuruyum dedım bı tartı gordum hastanede tartıldımda 53 kiloydum vala ben hiç vermeme gerek kalmadı ama ben hamıleykende kılo almadım oğlum aldı çok guzel bişi ama sen de mutlaka dogumda cermıssındır vucut yapınla alakalı bişi sezeryan olsa daha zor vermek
nrnyrk 31 Temmuzda doğum yaptım, toplam 14 kilo almıştım 9u ilk doğumda gitti , şuan eski kiloma dönmeme 1,5 kilo var . Bol su için derim ve mümkünse çok yatmayın .
Erenkbra Osmnn_457 hatta doktorum dedi seni ben dogurtmasam görsem bebegınle inanmazdım dogum yaptıgına 😂😂
psikolog-anne Osmnn_457 bende 2 ay önce dogum yaptım, 10 kilo almıştım 8 i gitti dogumdan sonra hemen, 2 kilo hala benimle. Gitmeyecek galiba bilemiyorum 😊