manikserce2006_12 Hanımlar yani döküntü dedim de böyle aşırı değil pul pul gibi çok korkutucu da değil acaba başına gelen var mı fotoğraf yükleyemiyorum umarım anlatabilmişimdir sizce ne olabilir ne belirtisi ya da.
deletedmom338 manikserce2006_12 evet var ben banyo sonrası yağ sürüyor ovalyorum veya pişik kremi oglum çok beyaz tenli bu yüzden çok pişik oldu ve kulağın arkası da var o pul pul şeyler normal
-TubAsel- manikserce2006_12 6 buçuk aylık azaldı ama hala var biraz banyo yaptırırken şampuanla oralara.masaj yap çıkıyor hemen banyodan sonrada iyi kurula canm
manikserce2006_12 İyi bari bende tedirgin oldum bi şey belirtisi mi diye çok teşekkür ederim hepinize ☺️
Deletedmom413 manikserce2006_12 Banyo sonrasi dikkat edin kurulamaya Annem kulak cabuk iltihaplanir yara olur iyi kuramazsa derdi hep
manikserce2006_12 Deletedmom413 evet gözden kaçırabiliyoruz maalesef daha dikkat etmek gerekiyor demek ki artık ☺️
Aselkusun manikserce2006_12 8 aylık alerjiden dolayı hala kabuklanıyor zeytin yağı ya da bebe yağı sürün konak gibi