ZuZu97 Pamukprenses annem rahmetli oldu😞kayınvalidemde çocuklarını kendi büyütmemiş onun için hiç bişey bilmiyo malesef
Pamukprenses [bilinmeyen] maşaAllah bir düzeni varmış gayette güzel uyku saatleri 😍sağlıkla büyüsünler bebişler inşaAllah 🤗🤲🏻
Pamukprenses [bilinmeyen] hissediyorlar demekki geçen bende annemlere gittim evde bas bas bağıran çocuk annemlerde kuzu gibi yattı uyudu hiç ses çıkarmadı annem birde bana kızıyor çocuğa iftira atma bak ne güzel duruyor uyuyor diyor 😂😂
ZuZu97 [bilinmeyen] ya inanırmısın bizdede öyle 😂😂abimlere gidiyorum hiç sesi çıkmıyo diyolar bana çok yalancısın bu çocuğun sesi çıkmıyo😂😂😂
Ozlem0009 Yaseminehir aynen canim ya kuş uykusi derler bizde ayni onun gibi,nerde hata yapiyorum diyorum cok ozeniyorum uyuyan cocuklara artik uykusuzluktan algilamam bile kapandi unutkan oldum napcaz bilmiyorum
Ozlem0009 Pamukprenses aynen canim aynen,bende bazen kosa kosa gidiyorum tuvalete bazen tutuyorum gidemiyorum gecicek bu gunlerde isallah bak bugun inan suan saat 7;45 ben dogru duzgun uyumadim huysuzlandi bebegim cok hep uyandi