Özellikle izmirde yaşayan arkadaşlara sesleniyorum 9 eylül hastanesine gitmeyin ne olursa olsun gitmeyin bizi mahfettiler çünkü ben dava açmayı düşünüyorum. Eşim cumartesi günü ateş halsizlik ve bogaz agrısıyla doktora gitti bşyin yok diip eve yolladılar sonra iş arkadaşında korona cıkınca test yapıldı onada önce pozitif dendi odaya kapattı kendini yemeğini ben kapının önüne koyuyordum iki yaşında oğlum var evde çünkü ertesi gün 9 eylülden arayıp hastaneye gel ilaçlarını verelim dediler gitti hastaneye pozitif olmasına ragmen onu dışarı çıkarttılar. Hastanede doktor senin testin pozitif değil negatif dedi biz tabi şok nasıl olur dedik raporu verdi elimize negatif die karışıklık olmuş dendi biz güvenmedik özelde test oldu kandan yapıldı test ordada negatif çıkınca ohhh be dedik değilmişiz tabi odadaki karantina bitti eşim sevinçten oğlumla oynadı kucagına aldı ertesi gün saflık bakanlıgından tekrar aradılar hyr siz pozitifsiniz dediler eşim o an küfür etti gitti 9 eylüle tekrar test yapıldı gercekten pozitif böle bi hatayı nasıl yapabilirler onların yüzünden temas ettik şimdi çok korkuyorum bana ve oğluma bulaştıysa die 9 eylül artık sallamış herseyi gitmeyin arkadaşlar oraya gitmeyin korona olanlar beni bilgilendirir mi kuluçka süresi nedir salı günü temas ettik bugün 4. Gün oğlumda ve bende şuan bişy yok nezaman cıkar bize bulaştıysa