Zeynep05 İki gündür mastitle uğraşıyorum. Bugün sütüm azaldı bebeğim doymuyor. Mastit esnasında ya da sonrasında sütte azalma olur mu?
-erCansu- Zeynep05 benim azaldı normalde tekinden 60 cikiyodu mastitten sonra 3 veya 4 kerede 60 yapiyodum 😪
Belmaeylul Zeynep05 olur çünkü süt doluyo çıkamıyo ne çektim ondan Allahın hergünü oluyodum artık memelerimi tutatıta geziyodum beyaz lahanayı dene dolan yer şişmiştir zaten buzlukta tut koy çek sürekli çözülcektir
Miss06 Zeynep05 bende 2 kez yaşadım ısrarla gece gündüz emzirdim gögüs ucu yaralarım ve mastite ragmen ağlaya ağlaya sürekli uyandırıp emzirdim antibiyotik kullandım. soğuk lahana koydum sütüm azalmadı. İnş en kısa sürede kurtulursun
Melisa07 Zeynep05 valla benimki uzun sürmedi kısa süreli Mastit oldum hemen müdahale ettik galiba azalma olmadı sağmadım ama benimki emiyor v yutuyor
-erCansu- Zeyneb35 :) bi gogsumu tutmuyodu sagip veriyodum ordan biliyorum 😅 sonra tutmaya baslayinca sagmadim tabisi suan ne geliyor bilmiyorum yani yine sut dolunca agri oluyodu 1 hafta gecti agrisi azaliyor gun gevtikce
Belmaeylul Zeynep05 Allah onu düşmanıma yaşatmasın nasıl değişik sancısı ağrılı acılı değişik bir halt Allah yardımcın olsun
Kdrkrmz Bende bir haftadır uğraşıyorum mastit illetiyle . O kadar zor bir şeymiş ki . Daha göğüs ucu yaraları iyileşmeden birde mastite yakalandım . Ateş ağrı enfeksiyon antibiyotik tedavisine başlayalı 5 gün oldu bana mısın demedi . Neler denemedim ılık duş masaj sağma diğer göğsüme de sıçradı 2 göğsüm biberonu zar zor dolduruyor 😔😔 Allah kimseye yaşatmasın gerçekten
Zeynep05 Gokbayes2018 içerde beze var ne yaparsam yapıyım yumuşamıyor ve fena ağrı yapıyor dokununca bile ağrıyor. İşte bugünde sütüm yok denecek kadar az. Şimdi doktora gidiyorum. Antibiyotik verirlerde geçer inşallah
Gokbayes2018 Zeynep05 ates yok ama dediğiniz gibi sertlik ve agrı var. 2gün önce sağ göğsümde oldu şimdi solda. Dusa girdim sagdım bosalttım dusta. Şimdi yıne yaptım pek geçmedi. Buda mastit mi oluyor. Feci agrıyor. Ve beze beze
Klc-tgba Belmaeylul bugün oğlum 10 kilo çıktı dedim kendi kendime hiç kilo almamış acaba sütümmü yetmiyor diye
zhrhrdm Benimde doğumdan 20 gün sonra sol göğsümde oldu antibiyotik kullandım sürekli emzirdim sağdım geçti ama sanki sağ göğsüme göre daha az süt üretiyor, ilk zamanlar bebeğim sol göğsümde uzun kalmiyodu agliyodu gittikçe daha uzun kalmaya başladı belki de zamanla anca düzeliyordur