ESRA_07 Arkadaşlar mutfak dolabımı yenileyeceğim de parlak beyaz mutfak dolabı mı, yoksa açık renk ahşap parlak mutfak dolabı mı kullanışlı temizlik yönünden? Parmak izi vb. lekeler hangisinde daha az belli olur sizce?
Selin39 ESRA_07 siyahta lekeler çok belli oluyor. Bence şu yeni çıkan country modelden yaptırın beyaz.. harika bir model ya
Nurtalib ESRA_07 benim sirf beyaz canm ama parlak degil yani leke falan kolay kolay belli etmiyor ama annemlerin ki parlak dokundugun yer kirleniyor o kötü bence simdi de hep evlerde ondan yapiyorlar
Deletedmom14 Parlak hiç kullanışlı değil. Heryer parmak izi oluyor .mat en güzeli. Benimki beyaz kulpları çiçekli country modeli. Yüzeyi biraz pürüzlü ama temizliği çok kolay değil. Pürüssüz yüzey mat beyaz en güzeli
Deletedmom328 Butterfly benim dolaplarım bu renk belki bi tıkk koyusu✔️ Ve çok güzel yagı filan da çok göstermiyor gerçi hep siliniyor da 🙈
elizabeth ESRA_07 parlak beyaz tavsiye etmem iz kalıyo bide malzemesini iyice araştırın benim beyaz dolaplarım sarardı. Mutfak yaptırcak olsam mat ahşap tercih ederdim ben
BKumsal ESRA_07 https://imgyukle.com/i/ufuaDN Benim bu şekil. Asla kiri ve yağ lekesini belli etmiyor.
Butterfly Deletedmom328 evet çok güzel bi renk 😍, benimki koyu lacivert hemde parlak dolasıyla lekler gün gibi ortada oluyor, ama geceleri gözükmüyor gün ışığında belli oluyor🤦
Gulfem_1605 ESRA_07 benimki parlak beyaz evet kiri belli ediyor ama yağ felan sicredigi zamanda temizlemesi kolay oluyor.