Ftmaasya Kızlar kitap okumak istiyorum kızıma ama ne alacağımı bilmiyorum önerilerinizi alabilir miyim😇
milasmommy Ftmaasya bime falan gelmişti bir ara onlardan aldık okuyoruz ama bilinen hikayeleri hep değiştirmişler bende ezbere okuyordum baktım yanlışmış😂😂😂😂 mesela kırmızı başlıklı kız da kurt babaannesini yemiyor uyu diyormuş oda uyuyormuş 😂 7 cücelerde prens gelip prensesi öperek uyandırmıyor. Gelip dokunup uyan diyormuş uyanıyormuş 🤣🤣
sedaykn Ftmaasya 1 milyon kitap setine bakın isterseniz iyi bir başlangıç. Onun dışında bol görselli kitapları kullanın yazıları okumanıza da gerek yok resimleri yorumlayın. Ama kitabı yırtacak diye kaçırmayın temas etsin dokunsun.
Cutes Bol görselli, rengarenk, yazıları büyük olan, minik hikaye kitapları ile başlayabilirsiniz, hem görsel açıdan hem duyusal açıdan geliştirir.
FerahKuzum Tek resimli ve hışırtılı kitaplar kullanablirsniz bu ayda. Ben aldğmda 1 aylık falandı. Resmleri gösteriyorum hayvanlarn ismini ve çıkardğı sesleri falan söylüyorum. Önceden de dikktlee bakıyordu. Artık büyüdü uzanıp alıyor. Hatta kedi en sevdiği onu açınca çok heycanlanıyor. Ayrıca hışırtılı olduğu için sesi ve dokusu da baya dikkatni çekiyor 😊
bgmarik FerahKuzum bizde de hışırtılı kitap var hatta bazı sayfalarında minik çıngıraklar farklı kumaşlar var.Hayvanlar alemini tanıtıyor ama kızım henüz ağzına sokma aşamasında sürekli ağzında o kitap 😂
milasmommy Hamzaa kötü demedim bende zaten :) ama ezbere okuyordum ben kitapları ona gösteriyordum bende anlatıyordum orada afalladım işte okuyunca a dedim farklıymış bu😃
Hamzaa milasmommy keşke her kitap öyle olsa ya bize çocukluktan aşıladılar yok öpüşüyormuş yok öylemiş ilk defa duydum gerçekten güzel olmuş