Purely Erkek_bebik bak canım bazı bebeklerde çikolata bile gaz yapıyor benim oğlumda öyleydi o gaz ağrılarına falan kurban gittik memeden uzaklaştı mama içti ama memeden emerken cikolata yiyeyim hemen delirirdi az salatanın soğanı fazla olsun çıldırırdı. Aslında anne sütü daha gaz yapmaya müsait çünkü mama hep aynı içerik ama senin yediğin her gün değişiyor. Süt alerjisi durumuda olabilir ona bakıldı mi
Erkek_bebik Purely yok çikolta filan yemiyorum sırf o yüzden her gün rezene çörek otu yiyip içiyorm ilk basta mamada denedik süt yetmiyor diye ama o daha fazla delirtti bizimkni erken doğdu sanırım bağırsakları tam gelişmedi. Süt alerjisi değilde laktoz intolrnsı olabilir dedi o yüzden relactaz verdi çnkğ bende de laktoz intolernsı var. Ve eşimin bebekliğide çok gazlıymış bir yaşına kadar sürmüş. Dr tamam işte babaya çekmiş dedi
Smgsydn Yfk şırıngasıyla yavaş yavaş veriyorum sorun yaşamadım. Sabah 2.5 ml akşam 2.5 ml. Aynı saatlerde vermeye çalışılıyorum. Bizimde ne gündüz ne gece uykumuz vardı. Sürekli kıvranıyordu. Çok çektik bende çok yıpranmıştım. 3 ay 12 günlüğüz. Şükürler olsun iyiz. Sap simplex te günde 10 15 damla arası kullanıyorum artı olarak.
Yfk Smgsydn uykudan ıkınarak uyanmazlar bitti mı peki sizin deli gibi uykusu var ama ıkınmak bitiriyor çocuğu
Sdr_blg Bende anason rezene kimyon çayınyapıyorum kendimde içiyorum bebeğe de bi çay kaşığı veriyorum rahatlıyo
Ctnnss 0(216) 612 66 60 İstabul da. Pazar başı eczanesi ilaç yapıyorlar tek kurtarıcım bu oldu benim bebeğim kıp Kırmızı olurdu Çıkartmazdı gazını otururduk gece bunu içiriyorum çok rahatladık. Uyuyor da ilaç uyutuyor zaten inan deneyin yapana çok dua edeceksiniz 🙏🙏kolik bebeklerde bile etkili 16gğn içinde bağırsak hareketlerini düzene sokuyor 16gğnlük bi tedavi
Denizdemirr Erkek_bebik 6 aylık olduğunda gazımız biymişti bizim kolik bebek büyük ihtimal sizinde bebeğiniz sezaryen mi oldu genellikle sezaryen olanlarda çoğunlukla kolik yaşanıyor bize gaz damlası olarak nurse harveys iyi geldi birde maflor prebiyotik başladık o çok çok iyi geldi şimdi allaha şükür maflordan başka kullanmıyoruz bişey gaz danlasınada ihtiyaç kalmadı doktora bi sorsanız maflor kullansanız aslında bapırsakları düzenliyor
Adamel Erkek_bebik Ayyy aynı şeyden muzdaribim kuzum 3 buçuk aylık oldu gaz olayımız baya azalmıştı anlam veremediğim şekilde 3 gündür olmadığı kadar fazla 🤦🏼♀️
Yagiz2626 Erkek_bebik valla çok gazlı bi bebek annesi olarak alacağınız bütün gaz damlalari boşa para ben sürekli gaz damlalari değiştirerek bi baktım bebegim ağlaya ağlaya 8 aylık olmuş gaz masajı daha etkili bence şuan 14 ayligiz şükür ki🙏
Yagiz2626 Erkek_bebik sab simleks, biogaia ,nurse harvesy, vicol,aguline,Maflor,relectaz, hatırlayabildigim ve bi faydasını görmediğim gaz damlalari
Birayazmeselesi Erkek_bebik kolik olan bebeğime gripe Walter gaz damlası iyi geldi Amerika’dan getirttim ben ama trendyoldadavar satışı
Erkek_bebik Ay kızlar Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için ama mecbur bitene kadar böyle çekicez demek ki kesin geçiren bi çözümü yok. Hafiflese razıyım bi çocuk gözünü açar açmaz çığlık çoğlığa bagırır mı ya bi memede susuyor sonra gazını bile zor çıkarıyorz bagırmasından zor zarda tekrar uyutabilirsek uyku işte oda 10-15 dkk 😩😩