bhrcpt Kızlar dışarda nasıl emziriyorsunuz bebeğinizi. Ben evde bile memeyi tutturana kadar bir sürü pozisyona giriyorum dışarda çaktırmadan nasıl emziriyorsunuz ? Birde dışarı çıkarken sağılmış süt olarak yanıma almak istiyorum. O yüzden ne zaman sağmalıyım ne kadar sağmalıyım. Acaba dolaba atıp sağdığım sütleri dışarı çıkarkende dolaptan çıkarıp yanımda götürsem nasıl olur. Ne kadar sürede ısınır ve fokaptan çıkarınca o süt kaaç saat bekler ? Kafamda deli sorular ⁉️ Bu arada bebeğim 15 günlük
Mom095 bhrcpt bende evde çok zor emziriyorum. Dışarı çıkarken 150 cc kadar sağıp yanıma alıyorum. Termos çantaya koyup 3 saat civarı sıcaklığını muhafaza ediyorum. Dolaptan çıkan sütüde aynı şekilde yapıyorum. İçireceğim zaman gittiğim yerde sıcak su isteyip ılıtıp bebeğime veriyorum çok rahat oluyor 🌸
Elifoyku bhrcpt valla takiyorum önlüğü emziriyorum bakana ters ters bakiyorum bende donuyor baska tarafa😃ilk bende zorlandim ama baktim olucak gibi degil hergun evde bunaldim disati cikmam lazim zamanla alisiyor insan
Cennet1212 bhrcpt dolaptan çıktıktan sonra 3 saat bekler ben kayar su yapıyordum kavanoza koyuyorum cantanin on gözü sıcağı dışarıya hemen vermiyor oraya birakiyordum ya da termosum vardı küçük onda su koyuyordum yapacağım zaman biberoa sütü koyuyordum kavanozun icinde istiyordum. Emzirme onluguyle bebek çok rahat edemiyor ama olsun genede örtüyor
bhrcpt Deletedmom16 Benimde var emzirme önlüğü ama ben onun altında memeyi çıkarıcamda çocuğu tutturucam da tam bir kaos. Düşünsene bi kafede arkadaş ortamında yaptığımı kafenin emzirme odası glaan olmadığını. Tam rezalet 😂
cydcvk bhrcpt hiçte rezalet değil takıyorum önlüğümü her haftasonu gittiğimiz lahmacuncu var hep orda emziriyorum kimsede yadırgamıyor yazlık yerde yaşıyorum belkide ondan abes gelmiyo kimseye
bhrcpt Mom095 Evet mantıklı yanımda bi kap götürüp gittiğim yerde sıcak su istersem eğer o şekilde ısıtabilirim dolaptan çıkardığım sütü.
Elifoyku bhrcpt emzirme sütyeni var icimde uzerine koyu renk tsort bitti cikar emzir bizimki zaten hemen kapar memeyu zorlanmiyorum o yuzden😁
Mom095 Elifoyku nasıl imreniyorum şöyle tek seferde memeyi kapan bebeklere. Bizimki doğdu doğalı çok zor alıyo 😔 kan ter içinde kalıyorum emzirene kadar. Ki bebeğimle kendimi emzirme önlüğünün içinde hayal edemiyorum 😂😂 aldım öylece duruyor hiç kullanmadım 🙃
bhrcpt Elifoyku Tişörtü alttanmı üstten mi açıyosun 🤷🏻♀️ Allahım bi ben beceremedim şu işi ya tişörtü açarken bile bi savaş halindeyim kaç aylık bebeğiniz
Deletedmom330 İlk zamanlar korkulu rüyamda dışarı çıkdığımda emzirme. Buzluğa attığım sütü yanıma alıyordum. Evden çıkmadan da emziriyordum. Kendi kendine eriyordu süt, gittiğim cafede sıcak su isteyip ılıtıp veriyordum.
aytiii bhrcpt 15 gunlukken bizimki dr memeyi yeni yeni tutuyordu o yüzden çıkmıyordum şimdi 3 aylik her ortamda emzirme önlüğü ile emebiliyor
Mucizebebegim8 bhrcpt eşimin tshirt ler süper oluyor. Arabada sahilde bide sling içinde emiyor ama bnmki memeyi açınca kendi buluyordu 4.aydan itibaren ilk 2 ay emzirme desteği aldım çok yaralıydım şimdi de dişlerle dertdeyiz ısırıyor
bhrcpt Mucizebebegim8 Biraz daha pratikle bende becerrim inşallah çok güzel ya hele sling içinde emzirmeyi böyle pratikleştirirsem varya offf. Ben gezmeyi seven bi insanım çünkü bunalıyorum evde acil öğrenmem lazım
Ipegim bhrcpt başlarda eşim izin vermiyordu dışarıda emzirmeme pikniğe vs gittiğimizde arabada emiyordu ve uzun emiyordu kızım eziyet olmuştu sonra bunun çok normal bir durum olduğunu örtüyle emzirmemin bir sakıncası olmadığını hep anlattım ve zamanla örtü örterek emzirdim
Deletedmom14 Ipegim benim eşime de basta çok tuhaf gelmişti ve izin vermedi .çarşı da yarim saat emzirme odası kuyruğu bekleyince geç şu kenarda emzir yaa dedi🤣🤣sonra vazgeçti o takintisindan 🤭
bhrcpt Ipegim Bende çok çekiniyorum yaa buna alışmam lazım. Eşim bişey demiyor ama ben çekiniyorum işte sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. Bende çok istiyorum her ortamda rahatça tutup emzirmeyi
Elifoyku Mom095 bende ilk 1 ay silikon ucla emzirdim gogus ucu yoktu o kadar zorlandimki silikonsuz emsin diye cok uğraştım sonunda oldu zaman lazim hersey yoluna giriyor inan
Seymadolambay1 Mom095 dil bağı olabilir doktora baktırdınız mı Benim bebeğimde çok zor emiyordu dil bağı varmış doktor iki dakika da kesti . Çoğu doktor farketmiyor ben özele götürmüştüm
aleynaerva bhrcpt emzirme onlugu ile her yerde emziriyorum sokak market demiyorum çünkü kizim emmek istediği zaman hocbirseyle susmuyor