Sevnep mama verme ben uyandiramadigim zaman elimle sahip kaşıkla verdim sol gogsume ne ben alabildim ne o tutabildi sag gogsumu vermektden gogsum yarıldı agzima bez koyup dişlerimle sikip öyle emziriyodum acidab 3 ay oldu hala yara. hastanede kac kere dedim sarılık olcak mama verelim verdirmedi hemşireler emmiyodu benim ki de uyanıp ayağını mincikliyolardi altini aciyolardi uyandiriyolardi ağladığımi biliyorum uyanmiyo mama verelim diye kaç kere götürdüler çocuk doktoruna izin vetmedi kan şekeri iyi diye. Kısaca Eğer ben emzirmek istiyorum diyosan bu yola baş koymak gerekiyor mamayı kes mama verdikce karni sisip uyanmaz ac kalsin ki biraz oda caba sarfetsin bebek çekmeye çalıştıkça aranızda o bağ kuruldukca sutun gelir de yeter de midesi ne zaten onun bölye geleceği varsa stresten de gelmez ne yap ne et o memeyi ver onun için mama rahatlık şuan ama sen aldanma devam et.bende el pompası var we well dışarı çıkarken felan sağmak için kullanıyorum yeterli oluyo elektirikli almak istemsezsn al el pompası