horozsehirli20 arkadaşlar 1 aylik bebegim var çok hareketli üzerin de birşey durdurmuyor ve yenidogan kıyafetleri çok ince içine kilotlu çorap giydirsem olur mu. vücuduna bir zararı olur mu?
Baynimir horozsehirli20 bende giydirdim ilk ay kiyafetleri cuval gibi oluyordu uzerine sanki isinamiyor gibi gelirdi o yuzden bir ay giydirdim :)
EymeninnAnnesii Külotlu corap yerine iki tane alt giydir bence, tenine yapışcak çorap çünkü. Bir de çok sıcağa alıştırmamak daha doğru gibi, hijyen olduktan sonra kolay kolay hasta olmuyorlar.
Rabia1511 horozsehirli20 ben 3 aydan sonra giydirmeye başladım iki tane ayaklı giydiriyordum ama üç aydan sonra Yen'i doğan olmuyor Arık
Hatice3509 Biz dışarı çıkınca giyiyoruz kilotlu çorabı evde bi ayaklı giyiyor bide üstüne normal ayaksız
aysegull horozsehirli20 kilotlu çorabı hiç sevmiyorum benim bacağımı çok kaşındırır bebeklerde rahat olmaz diye düşünüyorum iki kat penye alt giydirin bence
Karakiz horozsehirli20 ben giydiriyrm tenine yapismayan yumusak corap giydiriyrm ayaginada alt pijama giydiriyrm bebegimin ayagi siguk hep bisey olmz
Acemi_ogretmen_annee İyi bari siz kilotlu çorap giydiriyormuşsunuz tanıdığım yatarken kafasına şapka eline çorap geçiriyor 😬tabi bende cinnet😑 çocuk 5 buçuk aylık!!