cansurellaaaaaaaa kızlar gece 2,30 da taktığım beze simdi uyandım ki benegim altına hic işememis bez kupkuru duruyor gram işememis basına gelen var mı neden işmedi ki daha düne kadar bezler tasıyordu ? ama dünden beri cok huysuz gece 1 gibi uyudu
BusbusveHashas cansurellaaaaaaaa benim de bi kaç kere öyle oldu gece beslenme sıklığımı kontrol ettim gündü de bol bol emzirdim
BusbusveHashas cansurellaaaaaaaa gece düzenli eöziriyorsunuz değil mi? Ya da besliyor musunuz? Ona dikkat edin
FerahKuzum Benm kzıma da çookk oldu. Doktora sordm hatta uyuduğu için dedi. Zaten uyanır uyanmaz yapıyordu hemen. Olabliyor hiç telaş etmeyn.
Kadervural cansurellaaaaaaaa aksamlari bizimde oyle sabah degisiyom degistigim beze yapiyo altında kalsin o yapar
Mom095 cansurellaaaaaaaa benim de öyle oldu bu gece 🙄 2 ay 10 günlük bebeğim. Gram çiş yoktu bezde. Acaba beslenemedi mi aç mı kaldı diye düşündüm. Sonra kalkıp mama verdim biraz sabah 8 de baya yapmış çişini. Demek ki açmış dedim artık 🤷🏼♀️
Hohomoromu cansurellaaaaaaaa susuz kalmıs olabılır mı oldugunz yerde havada sıcaksa çişini ter yoluylada atabılır vucudundakı suyu sen su iç bol bol emzir
Esra3232 cansurellaaaaaaaa benimde olmuştu bir defa doktora sordum su çok iç dedi içtiğin şu litresini arttır demişti ben de çok su içiyordum aslında
gorhanpars cansurellaaaaaaaa Benim de arada başıma geliyor, doktor normal derin uyuduğu için cişini tutuyor dedi. Olur arada öyle 🤗
ObirAnnnee cansurellaaaaaaaa telaş etmeyin doktorlar normal karşılıyor bunu uyuyyorlar çünkü ☺️ biz nasıl tuvalete gitmeyebiliyoruz geceleri onlarda öyle:)