AlyaMeyra Kozlar bebeğim 3,5 aylık. Geceleri bez değiştirmiyorum gün içinde de 4 çişli bezi oluyor. Burda gece sızdıranları vb okudum sizce normal mi bebeğim doymuyor olabilir mi sizin sayılar nasıl? Anne sütü alıyor sadece 🤷♀️
Verahumeyra AlyaMeyra ben bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Benim kızım 11 ay 27 günlük hiç bi zaman gece bezi sızmadı hamd olsun. Bende yatmadan önce değiştirir sonra sabah kalkınca değiştirirdim hala devam ediyoruz böyle.
Beyzagok AlyaMeyra bebeğim beş aylık hala geceleri 3 4 kez değiştiriyorum. İki gün önce dolmadı değişmedim sabaha kadar aynı bezle kaldı sabah bı kalktim pişik olmuş sizinkiler nasıl sabaha kadar aynı bezle duruyor çok ilginç geldi bana. Çok üzüldüm ben de kirletmese de 2 3 saatte bir degisiyorum yine pişik olmasın diye sıcak havalar
Dmt-01 AlyaMeyra sıkıntı yoktur merak etmeyin ben küçükken hep sabaha karşı altını değiştirirsim annem elleme uykusunu bölme çocugun derdi dinlemezdim ıslak ıslak durmasın diye sonra ellem oldum dokuz aylık oldu yatmaya yakın bezini takarım sabah uyanana kadar ellemem hiçte sızma yapmadı bugüne kadar
Ceyo0666 AlyaMeyra canim sanki biraz az gibi gece tamam ama gündüzleri 6 bezi geçmesi lazım kilo akımı felan iyimi
MinnakAsel Beyzagok uyumadan önce değiştiriyorum bifaha sabaha kadar degistirmiyorum çünkü bez almak malesef uykusuni acıyo kızımın ha pişik konusuna gelince de sudocrem kullanıyorum her degistirdigimde altını havalar sıcak malum hiç bı sıkıntı yaşamadım kızım 4 aylık
psikolog-anne Beyzagok bende her beslemeye kalktıgımda değiştiriyorum, 2 aylık bebegim. Banada şaşırtıcı geliyor hatta uyuyor diye dwğiştirmeyenleri duydum, bu sıcakta, şaşırtıcı
AlyaMeyra Beyzagok pişik sorunu hiç yaşamadık şimdiye kadar çok şükür ve sabaha kadar bile taşacak kadar dolmuyor benim bebeğimin bezi 🤷♀️
Beyzagok MinnakAsel ya bize doktorumuz önermedi pişik kremlerini ben pişik olunca kantoron yağı kullaniyorum onlarda çok kimyasal var dedi en güzeli doğal yağlar dedi bu yüzden gerekmedikçe sürmuyorum tavsiye ederim hemen geçiyor
MinnakAsel Beyzagok malesef kantaron kullandık geçirmedi bez değiştik olmadı kremsiz kapatınca kızımın etleri lime lime olucak şekilde kızarıyor mecburen kullanıyorum kuzum
Hllysf psikolog-anne sizin daha kücük 1bucuk ayda fark oluyor mesela 2ci ayda 6 7 kere alıyordum suan 3 bucuk aylık gece degıstırmıyorm belki bir kere sonra sabaha bebegim de kiloluya yakın bebek
Beyzagok psikolog-anne valla dedim ya ilk defa bıraktım mahvolmuş çocuğum ya çok üzüldüm vicdan azabı çekiyorum 😅 pişik olmuş hiç olmazdı çünkü sık sık degisirim geceleri de uyanmaz hiç o da
BabyUmay psikolog-anne kızım 1 ay 10 günlük. 2 gece ağrıdan kalkamadım. Sabah değiştirincede bez doluyodu ama pişik olmuyor. Kızartıda yok. Galiba bebeklerin vücuduna göre değişen birşey bu
Beyzagok MinnakAsel ayy kıyamam ya çok üzülüyorum bebeklere böyle olunca inşallah bir daha yaşamazsınız Allah beterinden korusun hepsini 🙏😊
brokoli bebegim 2 aylik. emzirdikce altini da degistiriyorum. gece de iki yada uc kez degismis oluyor yani. gunde toplam 10-12 bez degisiyoruz
Beyzagok AlyaMeyra hadi ya bazen olmayabiliyor ama doymazsa zaten çok ağlardı çığlık atardi endişelenme 😊
AlyaMeyra Ceyo0666 ayda 600 gr almıştı doktorda yeterli demişti. Ama şuan kaç bilmiyorum biraz endişeleniyorum bir ay olmasını beklemeden tarttırsam iyi olacak sanırım