CananGemicii Merhaba arkadaşlar bebeğim 1 aylık emerken sürekli cuk cuk sesi cıkıyor bazende tıkanıyo çekerken aklım gidiyo aynı dırumda olanlar var mı ne yapmak lazım bi çözümü varmıdır bunun🙈🤦♀️🤗
YYSUSAM CananGemicii benim minikte ayni canim gogusumu sıkıp sutun gelişine bakti cocuk doktorumuz cok tazyikli geliyormuş farklı pozisyonlarda emzir dedi bi kac pozisyon gösterdi internetten resimli bakabilirsin biraz ise yaradı ama yine arada tıkanıyor büyüdükçe tolere edecek dedi
Ebru-isil CananGemicii yoruluyorlar emerken bi de acemi tabi bebiş yeni öğreniyor kızım da öyleydi geçti öğrendikçe.
Birkullanici CananGemicii çok komik bi ses ben o yüzden kızımı emzireceğim zaman hadi meme cokcoklamaya diyorum😂
Elif2304 Benim ki de öyle malesef ya araştırırken sadece meme ucunu emdiği İçin öyle olduğunu okudum sızıdan artık emziremiyorum sağıp veriyorum nasıl düzelecek bu durum bilgisi olan var mı
prenses3509 CananGemicii tam olarak emmeyi bilmedikleri için o şekilde emiyorlar benim kızımda öyleydi ılk aylarda sürekli gaz yutuyordu ama zmanla emmeyı öğrendikce ve buyudukce öğrendi☺ su an 1 kere falan yapıyor arada zmanla düzelecek merak etmeyin☺