lalelikiz Maryhoney paranox fitil atip dusa sok. Su ile oynat legende. Uyuyorsa sadece atletle birak nemli bez koy . Kasik koltuk alti dirsek ici bilek. Alin bolgesinin yanlari ozelikle. Ense boyun tarafi. Gogsu nemli kalmasin. Bide limon surebilirsin ayak altina. %90 dis atesidir endiselenme. 3 gun takip et sonrasinda tahlil icin harekete gecersin. 3 gun boyunca atesi boyle kontrol altinda tutmaya calis. İnsallah 2. Gunun sonunda atesi artik cikmamaya baslayacaktir.
Melindaninannesi Maryhoney malesef bebeğim 2 aylıkken yaşadım ateşi. Siz yine sanslisiniz. Ilık duş aldırmak çok iyi geliyor. Evde calpol varsa verebilirsin.
lalelikiz Maryhoney a uyudugunu unutmusum yazarken. Paranox fitil atip sadece atletle birakabilirsin. Tabi bez kompreste yap fitil etkisini gosterene kdar
Maryhoney Uyuyo uyandirip yikayim mi 4 dişi var yanlar kızarmıştı ondan mı acaba . Dün gündüz 2 kere kustu bı de akşam eşim gelince fark etti ateşi çıktı kustu rahatladı geçmişti şuan tekrar var uyuyo şuan nemli bez koyuyorum o dediğiniz ilaç yok evde ilk kez oluyor bilmiyorum kusura bakmayın
kutsaltiramisu Maryhoney benim kızım da 11 aylık. 10 gün önce ilk kez ateşlendi gece uyuyordu emzirirken farkın ettim. Ölçtk 38.5 tu. İnternetten baktım hemen. Uyandırıp ılık duş aldırdık. Biraz düştü ama sabah tekrar vardı doktorası gittik kan idrar tahlili verdik temiz çıktı şükür. Doktora calpol-dolven verdi. Ateşi 3 gün sürdü ve 5. gününde üst dilleri çıktı ikisi birden. Sizin de dil olabilir kabarma varsa
Fyzkcr Maryhoney bizde 1yaş 1 aylık olduk bugün ateşlendi biraz diş mi bilmiyorum ama burnu da akmaya basladı hiçbirimizde grip yok anlamadım gitti
kutsaltiramisu Maryhoney canım inan hiç bir fikrim yok o yüzden bişey demek istemiyorum ama bizim de ilk ateşimiz olunca ne yapsam bilemeyip uyandrmıştım
Deletedmom421 Maryhoney yok canım ılık bek koy üstünü örtme üstünce ince bir atlet kalsın yeter sabaha kadar iner zaten ateşi uyandırırsan cocuk huysuz olur daha cok ağlar daha fazla ateşlenir
Maryhoney Deletedmom421 emerken bezi koyduruyor yoksa onu da alıp attı uykusunda ay nasıl stres oldum
Deletedmom421 Maryhoney bol bol emzir canım arada kafasını kaldır su içir ve ara ara ateşine bak canım bu zamanda insan hastaneye gidemiyor sabaha kadar kötü olursa götür ama sende bişiler yapmaya calış başında dur calpol varsa yrım tatlı kaşığı içir ben öyle yapıyordum sabaha kadar bişeyi kalmıyordu tabi ilaç vermezsen doğal haliyle düşse daha iyi ama ilaç cabuk düşürüyor
BurcuKucuk Canım geçmiş olsun ama dün de kustu diyorsun Allah korusun bir enfeksiyon falan olabilir bence siz bir doktora gidin. Bu arada ishali falan var mı ? Halsizlik, iştahsızlık ? 4 saatte 1 dönüşümlü olarak calpol/ dolven verebilirsin. Çok geçmiş olsun 🌹