Duru345 Kızlar daha 40 günlüğüz bebeğim hep tek tarafa yatıyor ne yaptıysam olmadı kafatasında bozukluklar oluşmaya başladı başına gelen var mı
Bsrbsrr Duru345 benim bebeğimin de kafasında yamukluk oldu kafasını uyurken hep tek tarafa çevirdiği için kimse beni uyarmadı hiçde yamulacağını düşünmedim ama asla diğer tarafa çeviremiyor ne yapacağım bilmiyorum doktor zamanla düzelir dedi ama zannetmiyorum
Oozzee Ben hep sağ-sol-düz olarak yatırmıştım, arkasına da gerekirse destek koymuştum. Annem de dahil herkes uyarmıştı bu konuda beni.
ObirAnnnee Bsrbsrr istedigi kadar sag sol veya sırt üstü yapıp değiştirin o kafa yamuluyor ☺️ bende o kadar dikkat ettim her beslenme sonrasi öbür tarafına yatırdım ama hem sağ hem sol hemde arka yamuldu, doktorun dediği gibi büyüdükçe duzeliyor merak etmeyin
senceumrumdam1 Bsrbsrr zamanla düzelir canım merak etme benim eşiminde kafası sipsivriymiş tek bi tarafa yatmış hep şimdi top gibi yuvarlak 😂
Bsrbsrr ObirAnnnee birazda olsa rahatladım ne zaman düzelir ki acaba benim bebek 2ay 10 günlük daha 😊