deletedmom913 Bebeğim 33 günlük sma mama kullanıyoruz ve biogaia gaz damlası kızım 3 saatte bir besleniyor gaz sorunumuzda çözüldü damlayla ancak kakası çok katı oluyor mama değişimimi yapmam gerekiyor? 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum tavsiyeleriniz neler? Günde 1 kez yapıyor bu arada kakasını normalmi?
DesorLiviya deletedmom913 hangi mamayi kullaniyorsun canm biz hipp kullanmistik ilk bir ay kati yapiyor zorlaniyirdu ikinci ayinda duzeldi zeytinyag veriyordum bnde faydasi oluyordu
Ozgecan3 deletedmom913 3 aylık kızım bn de sma kullaniom biogaia da kullaniom 1 veya 2 kez yapıo katı değil ama yeşil yapmaya başladı bu ara doktora sorcam bu hafta sonu
Sedaeva deletedmom913 sma güzel en eski mamalardanmış ama çogu bebege ağır gelip kabız yapıyo diye çok okudum.benim kızımda mama ile besleniyo çoğu zaman günde bir kere yapar hatta yeri geliyo 2 3 gün yapmıyo bazende günde iki kere yapıyo isterseniz mamanızı değiştirip bakın.
Merfeee deletedmom913 zeytinyağini direk verme canım Mamaya kat Bizde sma kullandık.. çok kusuyordu doktor reflü var ded.. Aptamil ar mamasına geçtik o kabız yaptı.. tekrar sma kullanmaya geçtim.. şu anda hiç bi sıkıntı yok
Yagizmomms Mamayi bilmiyorumda benim bebegmde 35 günlük ama günde 9,10 kere kakasini yapıyor . 1 kere az degil mi sanki.
1anne Brnim bebeğimde günde 1 kere yapıyor 3 aylık doğdu doğalı günde 1 kez yapıyor normal canım ben sordum doktora normal dedi katılığı mamadan olabilir her mama her bebeğe yaramıyor bende ilk sma aldım gaz sorunu yaşadım ve kakasını yapamıyordu değiştirdim mamayı düzeldi şuan biagaiayı bile a2 3 haftada bir kullanıyorum zorda kalınca
deletedmom913 1anne çok sağolun bizimkide doğdu doğalı günde 1 kez yapıyor hangi mamaya geçtiniz peki?
deletedmom913 Merfeee evet mamaya katıyorum direk içiremem zaten ama katı kaka yapmasını düzeltemedik bir türlü
Nidacan18 deletedmom913 sma kullanıyordum kaka yapmayı bıraktı 10günlül filandı. Doktorumuz smada lif olmadığını kabız yaptığını söyledi. Aptamil conformile geçtik hemen yaptı kakasını. Ama şuan 2-3 günde 1 kez yapıyor. Mamadan memnunum
Merfeee deletedmom913 düzenli ver canım Sabah akşam .. yapana kadar ver mutlaka.. sonrasında oooo. Ooo ne var ne yok yapıyor 🤗🤗
1anne Similac kullanıyorum canım tavsiye ederim smayla eşdeğer anne sütüne en yakın mama içeriklerini araştırdım gayet iyi tavsiye ederim gaz sıkıntımoz yok biberonuda dr brownsun yeşil çubuklu biberonu çok iyi gaz önleyici çubuğu var onu kullanıyorum smada iyi bi mama ama bazı bebeklerde gaz ve hazımsızlık yapıyor
deletedmom913 1anne malesef bende aventten hiç memnun değilim dr browns geniş ağızlı yeşil çubuklu olanmı cammı aldınız? Sert kaka yapması çok canımı sıkıyor:(
deletedmom913 Merfeee öylemi dersiniz? Ben günde 1 defa 1 çay kaşığı katıyorum mamasına bazen 1 gün atıyorum 1 gün atmıyorum öyle sabah akşam çok olmazmı?
shnbsk deletedmom913 canım seni happmom dan tanıyorum aynı zamanda neredeyse doğum yaptık benimkide 41 günlük oldu. Hip combiotik 1 numara mama veriyorum ben kakası için kolik kabız ve gazlı bebeklere özel yanında kilo aldırsın diye ve sütüm az diye golden goat keçi maması veriyorum tavsiye ederim
deletedmom913 shnbsk 41 kere maşallah o zaman size 💕😊 hipp çok tavsiye ediliyor ama onunda doyurucu olmadığını duydum.. biz ilk ay için 1300gr almışız :( iştahı çok yerinde obez olur bilmem ne diyenlerde oluyor sinir oluyorum sütüm çok çok az damla damla diyebilirim en son sağdığımda 30cc ancak çıkmıştı iki göğüsten moralim bozulmasın diye artık sağmıyorum sadece bebeğime veriyorum ne zaman ne kadar alırsa kârdır diyerek... birde siz günde ortalama kaç defa veriyorsunuz mama? Kaç cc içiyor bebiş?
Mommyandbaby shnbsk merhaba kızlar hipp combiotic 900gr mama var elimde ihtiyacınız var mı 160 tl ye almıştım 100 liraya vericem oğlumun süt alerjisi çıktı bir iki kere yaptım daha kullanamadım mamayı sıfır gibi
Tosbik deletedmom913 bu arada biberonda chicco kullandim hep kesinlikle tavsiyemdir 👍😉 anne memesi gbi olanı var biraz pahali ama seninde memnun kalacagini düşünüyorum 😘
1anne deletedmom913 aynen canım dr brownsun yeşil çubuklu biberonu brnde avent almıştım başta sonra dr brownsa geçtim gerçekten işe yarıyor
Merfeee deletedmom913 ben öyle yaptım ancak sonuç aldım.. bende bu akşamda yapmazsa yarın vercem zeytinyağı
ikos58 deletedmom913 sma genel olarak kabızlık yapabılır boyle bır sorununuz genel olarak varsa; hipp combiotic, aptamil conformil, bebelac nutriconfor, humana antikolik den birini kullansanız daha rahat edersiniz
deletedmom913 ikos58 teşekkür ederim bebelac ve hipp arasındayım hipp için doyurucu değil diyorlar doğrumu aceba? Birde iki mama kullansak bir sakıncası olurmu?