Minikadam25 yaşayan var mı hanımlar çok kötüyüm önceden hiç yoktu doğumdan sonra oldu çaresi var mı hastanelere de gidilmiyor şu zamanda 🥺
Gokcedurusmomm Minikadam25 aile hekimim proctolog ve bi krem daha yazmıştı bana çok iyi geldi isterseniz aile hekiminizden yazmasını rica edin.
Esra1986 Minikadam25 bende perisanim nr yapacagimi bilmiyorum doktorada gidemiyorum hastane yıkılıyor yontem varmi ki hic bilen yasayan
s_koc Minikadam25 canım benim de oldu. Her evde vardır bepanten pişik kremi sürdüm fırsat buldukça. O geçirdi
kutsaltiramisu Bol bol kayısı yeyin ben öyle kurtulmuştum çok fenaydı vallahi. Bi de Magnesie Calcinee kullanmıştım. Çok afedersin İshal olmamı sağlayıp tuvalete öyle çıkıyordum ve ondan sonra düzeldi
Mucizebebegim8 Minikadam25 hayır ben hamilelik sonunda ve emzirirken kullandım son 1 ay kala baslamıs tı doğumdan sonra da berbattı. Bu krem aşırı iyi geliyor Dr nuza danışın yine de. Geçmiş olsun 🌸
mirayilknurtolga Minikadam25 benimde doğumdan sonra oldu. 2 gün sıvı ile beslendim, bol su içtim. Katı gıda tüketmedim zorlamayayım diye. Kendiliğinden geçti çok şükür. Bir daha da olmadı.
bonbonjelibon 😣😖off ne çektiğimi bi ben bilirim tuvalete gidince ağlayarak çıkıyordum kanlar içinde . Bi krem vermişt ama aklıma gelmiyor ismi makattan sıkıyordum bide duphalac şurup kullandım geçti
Cicianneee Minikadam25 İlaçlarla krem vs hafifletilebiliyor ama tek çaresi aldırmak çok araştırdım doktorada gittim kremlerle falan geçiştirebikirsin ama ameliyat olman gerekiyor dendi 😣