Egurbuz20 Kızlar oğlumun avucunda leke var doğduğunda mu vardı sonradan mı oldu anlamadık ve gittikçe büyüyor bakar mısınız
Yigitahmedim Egurbuz20 doğum da olsa farkederdiniz herhalde ne kadarlık ki bebeğiniz evt doğum lekesine benziyor ama yeni çıktı ise bence doktora gösterin doğum lekesi olsa doğduğundan beri hiç kimse mi farketmedi
Egurbuz20 Yigitahmedim camım şuna farketmedik 10 günlüktü falan dikkatimi çekti ama girdikçe büyüyor gibi geldi doktora gösterdik ciğerlerinde de varmı bakmak lazım dedi o sıra corona çok artmıştı korktum baktırmaya
Yigitahmedim Egurbuz20 bence götürün korkmayın bu durumda hiç bekleme için ferahlar üstelik inşallah sorun yoktur ama ihmal etme derim
Yigitahmedim Egurbuz20 peki ilk doğduğunda kimse farketmedi mi yani doğum lekesi böyle birden pat diye buyur mu ki ilk kez duydum
Egurbuz20 Yigitahmedim avuçlarını hiç açmayan bebekti sürekli eller yumruktu hala öyle zorla açıyorum avuçlarını sezeryanlıydım açıkcası yanımdada bekar Ablam vardı oda bakmadı pek ellerine