Mrw-95 02022020 21 ocak doğumluyuz emeklemiyor ama tutunarak ayağa kalkıp sıralıyor bababa mamama filan diyor alkış yapıyor ağzıyla pırt sesi çıkarıyor bizimkide böyle 😊
gzdalidmr 02022020 ya benim oğlumda 6. aya girdi gece uyanmaları başladı acaba neden emmek istiyor 4-5 dakika sonra devam ama çok yorucu
02022020 gzdalidmr biyerde okudum doğrumu bilmiyorum destekli uyumaya alıştıklarından diyor anne dışında birisi gece bakarsa unutuyorlarmış anneden süt kokusu geldiği için olmazmış 🤷♀️ Bende sıcak susuyo sanıyodum 🤭
Yusuffkayraaa Bizde 20.02.20 doğumluyuz, oğluşumun dişleri çıktı ama emekleme ve oturma yok desteksiz oturamıyor acaba neden tembel desem değil çok hareketli 😅🤔 ayrıca ek gıdaya başladık
02022020 Yusuffkayraaa her çocuk farklı benimki önce emekledi sonra oturmaya başladı kimisi önce sıralıyor sağlıklı olsunlarda elbet yapacaklar 😉
Elifsu60 02022020 25 şubat doğumlu kızım 4 kg doğdu şuan 6 ay 4 günlük olduk 9.5 kg ve dönüyor oturuyor dişimiz patlamak üzere son 1 haftadır gece çok sık uyanır oldu huysuzluk ishal ve burun akıntısı var dişten dedi ebemiz
Esrasya 02022020 benimki de gazlıdır. Bir gün akşam verdim gece gazdan uyuyamadı bi daha da cesaret edemedim vermeye
02022020 Esrasya ilk verdiğim herşeyi öğlen veriyorum içine birazda kimyon atıyorum böyle yapabilirsin send Ergaz yapacağını dusundujlerını kaşığın ucunu değdirip içine karıştırıyorum kimyonu
Balbocegi 02022020 anne dışında biri bakarsa uyur mu diyorsunuz? Benim bebeğim de çook sık uyanıyor. 4-5 dk emiyor geri devam. Eğer çaresi buysa eşim kalkıp ilgilenir 😔
Arzu0101 Siblkrdg tadımlara biraz erken başladım canım ben kızım durdurmadı..yoğurt patates havuç kabak muz şeftali armut olarak gittim şimdilerde meyve püresi ve çorba yapıyorum bazende kendi yediklerimden veriyorum 🙈elimde ne görse yemek isteyen bi kızım var maşallah 😂
02022020 Balbocegi anne de süt kokusu aldığı için gece emmesi Açlık değilde alışkanlıksa bi başkası baktığında gece uyanmaları daha çabuk sonlanıyormuş eşiniz bakarsa deneyin benim öyle imkanım yok 😞
Haylazbaby Birgul hayır mesela dün akşam 21:30 da uyudu sabah 7 de uyandı tekrar karnı dokunduktan sonra uyudu saat 10 a kadar. Gece uykusunu çok seviyor gece bir yada iki kez uyanır karnı doyduğu anda hemen uyur. Bi ara gündüz uyumuyordu gündüz uykusu toplam bi kaç saat.bazen gündüz üç saat aralıksız da uyuyor bazen bir saat belli olmuyor 🤗