Semaatls 24 saati geçti,kakasını yapamıyor bebeğim,böyle olunca neler yapıyorsunuz.çok kasılıyor ıkınıyor ama yapamıyor
Mom299 Semaatls iki hafya oldu benimkiside yapmıyodu doktora götürdük gaz,var dedi doktor sab simplex verdi ve birde kakasını yapamıyor diye AGULİN yazdı barsak düzenleyici onu içince kakasını yaptı benimki rahatladı
Sevgihira Semaatls benim bebeğimde yaparken kasılıyor ve ağlıyordu 1,5 aylık ben çocuk cerrahisi asistanıydım marştık Pınae diye bir krem sürdüm sonra glıserın kansuk kaka yapıcı fitil kullanıyorum 4 gündür eskisi gibi zorlanmıyor makat darlığından yapamıyor benimki
Tugba_mirac Semaatls Benim bebeğimde de oluyor çok bağırıyor kıpkırmızı oluyor. Doktora gittik bunun için fitil verdi. Günlük bir fitili yarımşar olarak sabah akşam kullanıyoruz faydasını gördüm düzenli olarak aynı saatte yapıyor artık. Fitil den sonra 1 saat içerisinde rahatça yapıyor. (Paranox) Tavsiye ederim canım
Mom299 Semaatls Valla ilk gittigimizde zeytin yaglı kulak pamuguyla uyar demişti onun la yaptım evet yapıyo kakayı ama be sürekli yaparalta tembelleşsin istemiyorum.dedim doktora oda AGULİNİ yazdı bitkisel zaten icerigi onunda günde üç defa ama ben sık veripte bagırsaklatının düzenini bozmak istemdigimddn bir veya iki defa veriyorum yapıp mam dadıgından emin olduk ca tabi
Mom299 Semaatls AGULİNİ günde 3 yazdı bir ölcek bana ama ben gümde 1 defa veriyorum eger ogun yapmadıysa kakayı bir daha veriyorum ozaman yapıyo kakayı Netten bakım arastıra bilirsin canım içerigibine
Sevgihira Semaatls canım ben o bölümde çalıştığım için bebeğin tavırlarından anladım kakası su gibi olduğu halde yaparken ağlıyordu ıkınıyor sonra eski çalıştığım doktora götürdüm o baktı öyle başladık fitil makatı genişlesin diye veriyorum fitili
Hannur Ya bende merak ediyorum benimkide öyle ama ne zaman geçer acaba hep böylemi olcak ilaçlarla mı 😞😞
Mom299 Tugba_mirac İyide poronak ateş düşürücü degilmi banada verdi Dr ama bize ateşi olursa yada agrısı olursa ver dedi doktor yarım yarım ben yaptım hatta öle ama hiç işe yaramadı bizde iki gün sonra üşüttü ateşlendi paranox sı verdim atesi düştü sonra içerigini okudum ateş düşürücüymüş meger o fitil 😊 sizin kinin kakasını yapmasını sevindim 😚