Mrvebyds Merhaba kızlar 👋🏻 Benim bebeğim 3,5 aylık ve tv ye çok tepki veriyor renklere falan kapattığımda ağlamaya başlıyor .. bir zararı var mı? Sizce normal mi?🥺
Deletedmom418 Mrvebyds izletmemeye özen göster. Tvfe hızlı geçişler olduğu için beyin gelişimini etkiliyor. Özellikle reklamlar
elizabeth Mrvebyds gelişim geriliği olabilir diyolar benim kızımda 3,5 aylık çok dikkatini çektiği için uyanıkken açmıyorum
2balbiranne Mrvebyds onun dikkatini çekiyor sürekli renkler döndüğğ için ama elinizden geldiğince tvnizi kapalı tutun benim kız 16 aylık hala tvmiz çook nadir açılır açılınca dikkatini çekiyor odaklanıyor 1 veya 2 bölüm çizgifilm izletip kapatıyorum yoksa oyuncaklarıyla oynayamıyor hep tv peşinde oluyor sizin daha çok küçük oyuncaklarını varsa pusetiniz onun kol kısmına ya da beşiğinin başlığına falan yani sallanacak bir yere asın eli ayağı değecek şekilde bir iki derken dikkatini çeker oynar 👍🏻🍒
Mrvebyds 2balbiranne aynen öyle insallah bende hiç izleymicem dursun diye açıyordum da büyük hata yapıyormusum 😓
AtaVeAnnesii Mrvebyds benim oglum 2 aylik acik yakalasin bakiyo o yuzden uyanikken kapatiyorum yda goremeyeceginsekolde yerlestryorum ama sesini kisiyorum o zamanda 🥴
tombikdonerkankasiiskender Benim oğlumda beş aylık oda çok bakıyo çığlık atıp tepki veriyo izlemek istiyo ama bende olduğunca göstermemeye çalışıyorum 🤦🏻♀️
2balbiranne Mrvebyds ben kızım doğduğundan beri tvye hasretim düşün uyuduğunda iki dk açıyorum bakıp yine kapatıyorum zaten zamanla sizde alışacaksınız tvnin kapalılığına ve sizde otomatikmen oyun kurmaya başlicaksınız 👍🏻🍒
damlaemir19 Mrvebyds benim oğlum 10 aylık tv açık olunca bakmaz yani uzun uzun izlemez ama ben yanında yoksam iş yapıyorsam bi ses olsun istiyor herhangi bi radyo yada müzik kanalı acarım görüntüyü kapatırım sadece dinler bende işlerimi hallederim sonra birlikte vakit geçiririz 😇
Mrvebyds 2balbiranne yok zaten ben tv izlemiyorum genelde gündüz kapalı olur hep ama işte babası izleyince oradan 🤷🏻♀️
Deletedmom513 sizce varmı bi zararı ? daha minicik şimdiden alışmış kaldırın tvyi ileride istemesinizde açarsınız hepten kaldırmak en iyisi şimdiden alışmış ise izlemeye devam eder ise ileride çok pişman olursunuz . müzik dinleyin bolbol
Tugceeeee12345 Mrvebyds tv çok zararlı ben oğluma hiç açmam arada annem açılıyır kendi dizisini onada oğlum bakmıyor 10 aylık bu arada