Esranur Kizlar toz mamanin bozuldugu nasil anlasilir ne kadar surede kullanilmasi gerekiyor bebelac kullaniyorum birde bebegim 50 gunluk mama kullanan anneler ne kadar sıklıkla veriyorsunuz mamayi kac saatte bir veriyorsunuz
Hazal89 Esranur 80-90 cc ye kadar 3 saatte bir içebilir ona bebekler karar veriyor genelde actıgın mamayı 3 haftadan fazla kullanma ekşi koku veya mamanın renginde koyulaşma olursa bozulmuş demektir ve su ile hazırladıgın mamayı yarım saat icinde verebilirsin sonrasında bozulmuş olur bakteri üretir verme
Helloyagmur Esranur 3 hfta icinde acilan paketin kullnilmasi gerekiyor yaptiginiz mamayida 1 saat icinde tuketmeniz
Lalin Esranur açılan paketin 3-4 hafta içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Üzerinde yazar zaten. Sadece mamayla besleniyorsa 90cc deneyin. Az ya da çok içerse ona göre ayarlarsınız. Emziriyorsanız da emzirdikten sonra verip yine ona göre ayarlayın.
meryembetul Esranur vallahi cnm bnm bizim doktorumuz ozel… Kizim icin mamasini 3 saati gecerse verme dedi… Ve mamalrda 1 ay icerisinde en fwzla oda en fazla tüketilmelidir…
Yagmur46 Canım üzerinde yazar diye biliyorum ama… Bir ay içinde bitirilmesi lazımmış eşim öyle diyo, yenidoğan ünitesinde çalışıyor da o öyle söyledi
Esranur Hazal89 ben hazir su kullaniyorum mamaya hazir oldugu icin kaynatmiyorum ısıtiyorum sadece bisey olurmu
Hazal89 Esranur kaynatman gerekiyor suyu cünkü onlarda da bazı mikroplar olabilir kaynatılmış suyla en aza indirilir. Bir şişeye önceden kaynamış ve soğumuş su ve yeni kaynatılmış sıcak su ile karışım yapabilirsin. Oğlum 10 aylık olacak dışarıya cıksam bile önceden kaynamıs suyu yanıma alıyorum
Meftunbade Mama açıldıktan sorna 20 gün içerisinde tüketilmesi önerilir ayrıca bebeğinizin yeme durumuna göre ayarlamanız lazım
Meftunbade Ayrıca kesinlikle bebelac önermem genellikle çok gaz yapar doyurucu değil ve kusma çok fazla yapar bebeğiniz 2 ayliksa 120 cc içer büyük ihtimalle
Hamzam Meftunbade peki Bebelac Gold damı gaz yapıyor birisi bana onu önerdi de,ne gaz ne kabız yapıyor dedi,