Asya1616 Bebelac kullanıyorum bebeğime hiç kilo yapmıyor, similac kullanan var mı hangisini tavsiye edersiniz
Ggdefne Asya1616 similac kullanıyoruz bizde kilo alımı iyi ve içerisinde Palm yağı Yok bana da bebek yoğun bakımında çalışan arkadasım söylemişti
Mltmdfn Asya1616 biz sma kullanıyoruz cok memnunum 800 gr fazlası var bebeğimin ayına göre. Ama bunu sana en sağlıklı doktoru söyler. İçeriği daha Zengin mamalar varmış onlardan önerebilir. Kesinlikle doktor tavsiyesi üzerine al
Balbocegi Asya1616 annem bebek yoğun bakımda çalışıyor. Hemşireler en iyi mamanın similac olduğunu söylüyorlarmış
Ggdefne Asya1616 şöyle diyim 2980 doğdu 3,5aylıkken tartıldık en son 7.500kiloydu .şuan 4aylığız .ama en başından beri smilac kullanmadık aptamil sma hip bebelac .smilac ta gaz sıkıntımız azaldığı icin tercih ettim
Mltmdfn Mltmdfn ayrıca similac mama için doktorumuz bize anne sütüne en yakın mama demişti ama int yorumlarını okudum cok kötü koktugunu yazanlar olmus denemek istemedim
Asya1616 Benim kızım da 4 kilo doğdu, bugün 2 ay aşımız vardı ve sadece 2 ayda 1 kilo aldı. Şuan 5 kilo, doğduğu kiloya orana bakılırsa nerdeyse hiç almamış. Bu arada gebeliğe bağlı şeker vardı bende o yüzden kilolu doğdu bebeğim
Mltmdfn Asya1616 sen hemşirelere bakma evet sık sık emzir diyorlar bana da aynısını yaptılar sütüm yok dedikçe emzir gelir dediler benim bebeğim 1 ay aç kalmış iyi bir doktor buldum sen bu cocugu ac bırakmıssın dedi gunde 20-25 gr alması gerekirken 10 gr almıs bebeğim. Ondan sonra dediğim gibi araştırdım iyi bi doktor buldum anlattım sütümün yetmediğini sağınca 20 cc sütüm cıkıyordu. Sonra mama takviyeli besleniyoruz suan hem emiyo hem mama içiyo ama her zaman emmiyo en verimli sabah emiyor gece emzirmiyorum sütüm birikiyor gun ıcınde tekrar azalıyor tavsiyem sabit bir doktor bul. Hangi ilde yaşıyosun
Mltmdfn Ggdefne aslında hepsi öyle dediğin gibi balık yemi gibi kokuyor keşke sütümüz olsa da gavur mamalarına ihtiyacımız kalmasa😔
Blz01 Asya1616 similac kilo yapıyor aslında.ayrıca içeriği en temiz mamadır.palm yağı olmaya tek mama hatta.özellikle amerikada çok tercih ediliyor
Asya1616 Mltmdfn bursada yaşıyorum. En son göz ve kalça ultrasonu için gittik hastaneye . Bir sonraki kontrolünüz 6 ay sonra dedi devlet hastanesindeki doktor. Aile hekimleri kontrolünü sağlayacakmış oda aydan aya aşı zamanlarında.