Pelincelik Bugün 2.ay aşısı vurulduk ama bebeğim çok huzursuz ne yapcağımı şaşırdım ateşi çıkmadı ama çok ağlıyo ne yapabilirim
Selin39 Pelincelik kucağına alıp sakinleştireceksin canım başka bir şey şuan için yok 2.ay aşısı huzursuzluk yapar
TospikOglusum Pelincelik bizde bu sabah olduk canm hep ayakta gezmek istiyo bide hep emdi.beni bu saate kadar şimdi uyudu tabi uyanmazsa.bide ben aşıdan hemen sonra birde 1saat önce birer çay kaşığı calpol verdim.
anneadayi Pelincelik biz de yaşıyoruz dün aşı olduk hep ağlıyor gerçi benim ki kolik bebek hep ağlıyordu 😂
Pelincelik TospikOglusum calpol bende verdim ama bi iki saat sakinleşti şimdi tekrar ağlamaya başladı ayakta gezmem de fayda etmiyo 😒
Deletedmom0099 bende geçen hafta yaptırdım. 4-6 saatte bir calpol verdim ilk 36 saatte. sonra vermedim. 2850 - 49 cm doğmuştu 4520 - 54 cm olmus sadece anne sütüyle besleniyo ☺️
Kurt45 TospikOglusum asi ayaktanmi koldandı canım birde carpol kaç saate bir verdin aşıdan önce falan
Mkylz Pelincelik yemin ederim aynı postu sçacaktım ya, böyle huzursuzluk yok böyle ağlamak yok. Calpol verdim şimdi inşallah uyuyabilir. Çok geçmiş olsun size de
Zeyno1006 Kurt45 aşıdan önce verilmesini pek tavsiye etmiyorlar canım , 6-8 saatte bir vermiştim bende . 2 bacak 1 kol😔 cevap veriyim dedim görünce ☺
TospikOglusum Kurt45 aşıdan önce vermedim asi olduk eve geldik hemen bi çay kaşığı verdim.sonra 6saatte bir .toplam 3kez yani
TospikOglusum Zeyno1006 tatlım ilk gün verdim bende 2.gunde aşının etkisi devam ediyo mu bende onu bilmiyrm yani vermeli miyimsurup
Zeyno1006 TospikOglusum ikinci gün ben verdim çünkü resmen inliyodu bebeğim ağrısını kesti ateşi çıkamasana huzursuzluk ve ağrı yaptı sanırım verdim yani bişey de olmadı canım acı çekip huzursuz olmasındansa 1 çay kaşığı calpolden nolur