TospikOglusum Binnur94 canm benimde 2aylik bebeğim inan bende cikamiyrm sadece hastane ve sağlık ocağı
Sevgilimmm Binnur94 biz de pek çıkmıyoruz bebeğim 6aylik. Farkli insan yüzü görmeye hasret kaldım.iki ay önce ev kiralayıp tatile gitmiştik orda da evdeydik..şimdi iki gündür kendi evimizde park var piknik alanı tarzında orda bankta oturuyoruz. Bank aralıklari çok fazla büyük. Yani etrafımızda kimse yok. Varsa öyle bir imkanınız maskenizle çıkın..bu şekilde de psikolojimiz bozulacak
masalduru Valla benım ikizlerim var 5 aylık hala cıkmadık bir hastaneye gidiyoruz o kadar bence cıkmamak daha ıyı
TospikOglusum Binnur94 sail tatlım ama zaman nasıl geciyo valla anlamiyrm yetisemiyrm zaten herşeye oyuzden yapcak bisey yok dışarıda cikmayivereyim.zaten iyide oldu virüs var kimsede gelmiyo böyle iyi ya
ayse-12 Benim bebeğim 2.5 aylık. Ankara’da otururuz. Daha 8 günlükken Bursa ya ailemin yanına gittim daha sonrasında İstanbula Ankara’ya yine Bursa’ya Boluya Nevşehir e ve geçen hafta sonu da Aksaray’a gittik. Hergün de yürüyüşe çıkıyoruz
bukleliana Kimsenin gelmemesi çok güzel de 7 aydır aileme gidemiyorum. Başka şehirdeler. Sadece annem gelebildi. Babam ve kardeşim daha bebeği göremedi.