Annemmmm Edirne ye eşimle gezmeye gelicez mutlaka bunu ye şunu gör bunları al diyeceğiniz bir yer varmı şimdiden teşekkürler 🌹😊
Selin39 Annemmmm Edirne ciğeri ye canım.. Selimiye camiine ve Meriç köprüsüne muhakkak git 🙏 kapalı çarşı da alışveriş yapabilirsin🙏 Karaağaç tren garında fotoğraf çektirin 😚Saraçlar caddesi alışveriş için ve Edirne kent ormanını mutlaka tavsiye ederim harika 🙏 çünkü bende trakyalıyım Kırklareli 🥰🥰🥰
Agg0207 Annemmmm edirnede ciger çok meşhur mutlaka ciger ye canım saraçlar caddesi selimiye camii Kapalı çarşı yeni açılan avm Meriç nehri müzeler var mesela mutlaka gezmelisin onları bayezid külliyesi ve şifahanesini özellikle bana çok ilginç gelmişti üniversiteyi edirnede okumuştum çook güzel bir şehir tarihi yönü Çok yüksek Gezilecek çok yeri var
Fatmabgoksel Annemmmm orada okudummm, ciger yiyin mutlaka, kavala kurabiyesi alin sevdiklerinize 🥰 fistik ezmesi kurabiyesi alin nefistir, karaagaca gidin, otrun kafelere ahh nasil özledim simdi
Annemmmm Selin39 🌹🌹öyle mi baya gidilecek yeri var demkki biz sabah gelicez akşam donucez bunları bir günde yapabilir mıyız merkez e yakın mi hepsi birde ciğer duydum ama mutlaka şurada yiyin dediğiniz bir yer varmı en meşhur yeri ismi varsa en güzel yapan biliyor saniz söyler seniz sevinirim
Selin39 Annemmmm zaten hepsi merkezde.. Karaağaç ile arası biraz var çok değil 15 dakika falan 🙏 ciğerci Niyazi usta kesinlikle gidin 👍🏻
Balteknem Annemmmm edirne memleketim canim benim lalezara git mericte katmerli dondurmaye benim icinde🤭
Annemmmm Balteknem tamam bana bi arkadaş gitmiş ama hastaneye gitti o hemen ciğer yemiş gelmiş aydın da yedim cok güzel falan dedi ama çok ciğer yapan var dedi ordskini beğendiğini söyledi ama siz Niyazi usta diyor sunz bayan arkadaş ds şimdi sızın gibi Niyazi usta yazmış ozman direk Niyazi ustayı bulalım biz gidince 😊
Annemmmm Balteknem tamam inşallah oraya da gidelim bakalım liste yapayım da barı tek tek gezelim ozman 🥰