Esma00 merhaba canım 🥰 sünnet dikişli oldu. 650 TL ye yaptı. Başlamadan önce bir fitil yaptı ve pipiyi uyusturdu. İğne girerken biraz ağladı ama hemen geçti. Fitil den dolayı baya bı kaka yaptı yanında mutlaka bez ıslak mendil bulundurmani tavsiye ederim. İğneden sonra emzirmemi söyledi uyuması için ama bizim.oglan uyumadı. Yaklaşık 20 dk bekledikten sonra işleme basladi. Ben o ara yanında olamadım dışarı çıktım ama müzik dinletiyorlardi oğluma gayet neşeliydi islem 5 dk anca sürdü. Reçete yazdı doktor fitil ve krem. İlk çiş aşırı zor oldu ağlamaktan mosmor oldu o an çok pişman oldum keşke yaptırmasaydim dedim hatta ama sadece o anlikmis. Ondan sonrası çok çabuk iyilesti. İlk çiş asiiri zor geçti ama şuan iyiki yaptırmışim diyorum. Doktor ne zaman yazsak anında cevap veriyor. Günluk krem surduk kantaron yağı sürdük. 4 5 gün sonra pilinin resmini attık geriye çekme işlemi için. Ama ona bile gerek kalmadı hiç yapışma olmadı çok güzel sunneti olmuş. Bı kaç gün kızarıklık devam ediyor ama açısı olmuyor. İlk günü fitille atlattık sabaha kadar uyudu sadece beslenmesi için kucağıma aldım. Hemşire hanım bize cisli bezi pipisinde kalsın olabildigince az değiştirin bezi dedi ama çok çiş kaldığında yaktı sanırım ben sık sik değiştim bezini gevşek bağladım çabuk atlattık. Beizni degismedigim sürede daha çok ağladı. Şuan için gayet iyi ben iyiki yaptırmışim diyorum 🥰🥰