Cennetkokulum__ Arkadaşlar. Vegaferon kan ilacını kaç saatte bir veriyorsunuz bebeğim 7 aylık. Ebemiz unutmuş daha dün aldık, 2 saatte bir diyor ama mama saati 3 saatte bir olduğu için ayarlayamıyorum. Aç bırakmak zorunda kalıyorım ilaçtan sonra. ( süt ve süt ürünleri ile arasında 2 saat olsun dendiği için böyle)
YK_ Cennetkokulum__ yok canım günde sadece bi defa sabah aç karnına yani emzirmeyle arada bir saat olsa yeterli ben onu kullanmıyorum ama hemşire verirken öyle demişti
Zuzu Cennetkokulum__ imkanın varsa vegeferon kullanma kuzum.İçeriği çok temiz bi damla değil,kabız vs yapabilir bebeğinde
Cennetkokulum__ Asya0307 evet günde bir kere 10 damla şeklinde ama o aradaki saat mesafesini dolduramıyorum
Zuzu Cennetkokulum__ ferromixin kullanıyorum bu şase formunda ama illa damla dersen sidefer de kullanabilirsin.Bebeğin çok daha rahat eder bi araştır istersen ❤️
YK_ Cennetkokulum__ ya eğer açlığa dayanamıyorsa önce emzir aradan bir saat geçirmeye çalış öyle ver demişti bana
melekyagiz Gunde bir defa bebeginin kilosuna gore ayarliyosun mesela bebegin bes kiloysa bes damla ac karna veriyosun
Meryemdeveci Ferrum kunlanıyorum sabah aç karına oğlum aç olduğu için durmuyor ben yarım saat sonra mamasını veriyorum
Cennetkokulum__ [bilinmeyen] benim kızım emmiyor canım mama veriyorum ama bundan sonra bend öyle yapacağım