Nurcan1991 Kızlar bugün 6.günüm sadece tat koku gelmedi daha.iyiyim şu an ama bir şeyim kalmadı bu hastalığı geçirenler bilgi verebilir mi bundan sonra kötü olur muyum ilaçsız geçiriyorum yoksa riski atlattım mı acaba😣
Gokhangurbet Nurcan1991 yok bundan sonra birşey olmaz allahın izniyle siz yine de tedbiri elden bırakmayın bizde ailecek atlattik 35 gün sonra koku aldık. Ikinci testlerimiz negatif çıkmasına rağmen kokuyu geç aldık çok şükür bi sıkıntı yasamadik
Nurcan1991 Minik0212 ilk iki gün baş ağrısı 3.gün gece ateş sabaha bir şeyim yoktu sonra halsizlik bir gün ishal en son tat ve koku gitti
Gokhangurbet Minik0212 Boğaz yanması Bel ağrısı Halsizlik Istahsizlik Koku almama Tat almama Baş ağrısı bunlar benim belirtilerim Eşimin de Mide bulantısı Boğaz ağrısı 37 derece ateş Ishal Bel ağrısı Aşırı halsizlik +vücud ağrısı eklem ağrıları Tat ve koku alamama
Gokhangurbet Kalp26 5 aylık hamileyimdim o zaman bebeğe geçmez dediler 2 yaşında da oğlum var ona da test yaptılar onda çıkmadı çok şükür ki