Umutkusu Arkadaşlar merhaba, Bebeğimin çamaşırlar için kullanacağım çamaşır deterjanı arıyorum. Minoris kullandım bitmek üzere başka markalar var mı memnun kaldığınız?
Bgmbgmbgm Umutkusu siveno baby. Memnunum. Minoristen memnun değil misiniz ben de onu denemek istiyordum elimdeki deterjanlar bittikten sonra..
Tospikinannesi Umutkusu green clean kullanıyorum deterjanı yumusatıcısı biberon temizleyici çok memnunum
Umutkusu Ezgim merhaba 🌸internette baktım deterjanın yanında bebek ifadesi yok değil mi?yanlış almayayım. Kendi sitesine baktım doğal çamaşır makinesi sabunu yazan var siz onu mu kullanıyorsunuz yoksa bebek çamaşırını için ayrı bir ürün mü var?
Umutkusu Bgmbgmbgm memnunum aslında ama lekeleri bir yere kadar çıkarıyor tüm bebek deterjan karı gibi. Ölçeğini ayarlama konusunu tam yapamadım sanırım
Bgmbgmbgm Umutkusu minorisin bide leke çıkarıcısı varmış güzel yorumlar var onunla ilgili. Bu arada siveno da çok leke çıkarmıyor.. ama incia kullanan bir arkadaşım vardı lekelerin çıktığını söylüyordu..
Umutkusu Bgmbgmbgm içeriği temiz olunca etkisi de az oluyor sanırım bir de dediğinize bakayım. Teşekkür ederim 💐
Ezgim Umutkusu Umutkusu https://m.n11.com/urun/incia-dogal-sivi-camasir-deterjani-750-ml-1137742?magaza=saglikexpress&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjw-af6BRC5ARIsAALPIlVWskEVTTxGRRLUlxKDJX5aippdxZntPcoz1O_mmOJdNAlIN8Sbj7MaAmCKEALw_wcB ürün bu