Dimplesbaby Diyete başlamak isteyenler varsa beraber başlayıp hergün buraya verdiğimiz kiloları yazalım ve motive olalım kızlar ne dersiniz
DefneRana3881 DefneRana3881 ayy bende isterim yapmayı ama tatlı yemeden duramıyorum nasıl durduracm kendimi 😔😔
Dimplesbaby hemsirebiranne bu şekilde hem daha moral buluyor insan başlayacaksanız beraber devam edelim 😃
hemsirebiranne Dimplesbaby edelim valla güzel olur başlamayı düşünüyordum bende artık bi yerden başlamak lazım 😁
Dimplesbaby deletedmom913 hayır emzirmiyorum Dukan diyeti çok masraflı geldi ona uymak zor herşeyi ayrı ayrı hazırlaması falan ama baya etkiliymiş
Dimplesbaby DefneRana3881 ben kuru erik yada kuru kayısı yiyorum emziriyorsan tahin pekmez falan da yiyebilirsin canım
esmaefe DefneRana3881 evet niye öyle ya 😑hamileliğimdeki gibi yesem şimdiye inceciktim. Sürekli açım 😓
Dimplesbaby aaayseee emzirirken daha kolay veriliyor diyorlar ama ben veremedim az yendiğim zaman sütüm azalıyordu hemen canım sağdığımdan biliyorum
Dimplesbaby [bilinmeyen] çok araltırmadım ben zaten yaza kadar bu diyeti uyguluycam uzun sürede vermek istiyorum 15 kg vermek çabucak olmuyor
Ntugba Dimplesbaby cumartesi diyetisyen gidicem tahlil yaptırırım verdiği listeyi sizlere yazarım isterseniz
Emelsoydemir Valla bende yapmak isterim burda arkadas ekleyemiyoruz demi kendi sayfana hem arkadas edinmis oluruz hemde gaz vermis oluruz bir birimize zayiflamak icin aslinda yakin olsak bir birimize anne ve bebekler bir araya gelmis kahvaltiya filan toplaniriz